anulka111 pisze:Wlasnie czesalam glowke Rysiowi i kryze,ktorej nie ma i grzbiecik i ogonek-jak on rozkosznie mruczyprzy czesaniu
i udeptuje powietrze z rozkoszy-grunt by brzusio bylo schowane
![]()
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Wlasnie czesalam glowke Rysiowi i kryze,ktorej nie ma i grzbiecik i ogonek-jak on rozkosznie mruczyprzy czesaniu
![]()
Staram sie wyczesywac to co lubi i siegac przypadkiem w te miejsca ,ktore nie sa pozadaneewkaa pisze:anulka111 pisze:Wlasnie czesalam glowke Rysiowi i kryze,ktorej nie ma i grzbiecik i ogonek-jak on rozkosznie mruczyprzy czesaniu
![]()
Główka i kryza, zwłaszcza pod bródką to jedyne miejsca które F daje sobie czesać z uwielbieniem
anulka111 pisze:Staram sie wyczesywac to co lubi i siegac przypadkiem w te miejsca ,ktore nie sa pozadaneewkaa pisze:anulka111 pisze:Wlasnie czesalam glowke Rysiowi i kryze,ktorej nie ma i grzbiecik i ogonek-jak on rozkosznie mruczyprzy czesaniu
![]()
Główka i kryza, zwłaszcza pod bródką to jedyne miejsca które F daje sobie czesać z uwielbieniem
Zofia&Sasza pisze: http://thecatscan.tumblr.com/
Zajrzyj koniecznie! To coś dla Ciebie. Są te, wiesz, no takie na łapkach

ewkaa pisze:Zainspirowane linkiem z wątku anulki
Zofia&Sasza pisze: http://thecatscan.tumblr.com/
Zajrzyj koniecznie! To coś dla Ciebie. Są te, wiesz, no takie na łapkach
![]()
![]()

ewkaa pisze:na razie wygląda jakby wyszedł z młyna
Gamisia też dostanie taki prezencik za rokMariaD pisze:O, widzę, że sprawiłaś podobny prezent Fenrisowi, jak ja Bajrze na jej 10 lecie?![]()
No to by się zgadzałoMariaD pisze:ewkaa pisze:na razie wygląda jakby wyszedł z młyna
Ja mówię: "jak kot pracujący w młynie".
He he no F mam nadzieję odzyska trochę koloru jednak do weekenduKicorek pisze:Kot młynarza - jak moja Hestia przed oceną![]()
Kicorek pisze:Daleko, nawet nie wiem, czym dojechać. I bilety drogie
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 34 gości