PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 8:36 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

joluka pisze:
Gratulujemy!!!! i cieszymy się bardzo, że kolejna kocia bieda wyląduje w swoim domu! :piwa: Pochwal się potem choćby zdjęciem Szczęściarza :D .

Fotki nie mam na razie, Kocio poczeka na adopcje kilka tygodni, ma świerzbowca i grzybicę, którą odkryłyśmy z opiekunką wczoraj, ale pozwolono mi przyjeżdżać co parę dni, żebyśmy nie tracili kontaktu.
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Od: Pon sty 19, 2009 10:54

Post » Sob wrz 24, 2011 12:37 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

sprawdzam dwa domki, które wstępnie zainteresowane są adopcją parki - poproszę o kciuki, może któryś okaże się odpowiedni! :kotek:

maluszki dzisiaj o 18:00 będą miały pierwsze szczepienie - po 1,5-2 tygodniach mogłby się już przeprowadzać :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob wrz 24, 2011 14:02 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Fotki cudne a kciuki za superdom trzymam wszystkimi łapami swoimi i kocimi.
:ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob wrz 24, 2011 14:40 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok:
Cudne są te szkraby :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob wrz 24, 2011 16:15 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ale szybciutko!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob wrz 24, 2011 16:31 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Jeden dom już odpadł :( - okazało się, że to dom wychodzący :? . Nie wiem, dlaczego ludzie nie przyjmują do wiadomosci informacji, zawartych w ogłoszeniu... :evil:

Doradźcie proszę co zrobić, gdy mały Migdałek ciumcia uszka Morelki??? :roll: Gdy maluszki leżą wtulone w siebie i zasypiają, mały dobiera się siostrze do uszu!!! Ssie je tak, że można je wyżąć!!! Boję się, że mała będzie miała za chwilę łyse uszy :o 8O .

joluka

Post » Sob wrz 24, 2011 16:46 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Trzymamy kciuki za ten drugi domek :ok:
Ależ te maluchy są cudne :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob wrz 24, 2011 17:12 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Joluka, nie wiem, czy Ci sie to uda, ale może spróbuj mu podsunąć coś do ssania innego.
Ja podkładałam pluszaki i gryzaczki dzieciowe.
Nie zawsze sie udawało.
Takie ssanie bywa niebezpieczne, bo robi się krwiak.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie wrz 25, 2011 16:57 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

staramy się pilnować uszek Morelki :D - ale jedyną metodą dotychczas jest niestety zabieranie Migdałka ze wspólnego leżakowania... :twisted: :?

maluszki wczoraj zostały zaszczepione - szczepienie zniosły dobrze, chociaż w lecznicy rozpaczały jakby im straszną krzywdę robili :roll: - w domu szybko doszły do siebie i pocieszyły się pełnymi miseczkami i zabawkami :P

z domków na razie nici... - drugi domek, choć wydaje się być sensowny, nie dostał zgody właściciela wynajmowanego przez nich mieszkania na wprowadzenie jakichkolwiek zwierząt :( - dom co prawda wydaje się być zdeterminowany i zapowiada, że zmieni w takim razie mieszkanie, ale wiadomo, że nie jest to najczęściej szybka procedura i wiąże się ze sporymi komplikacjami - tracę więc powoli nadzieję :(

czekamy nadal - może się jeszcze jacyś chętni pojawią :ok:

joluka

Post » Nie wrz 25, 2011 17:02 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Sierściuchy jak sierściuchy ale jaaaakie foty 8O
Które tam takie zdolne, przyznaj się Ciotko!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Nie wrz 25, 2011 17:07 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

no jak to które? TŻ się realizuje! :mrgreen: - spełnia na stare lata swoje młodzieńcze marzenia, tylko wtedy czas spędzał w ciemni, a teraz zapatrzył się na cudne forumowe zdjęcia Korciaczków i nawet se Nikona zakupił... :roll:

ja i tak się wyzłośliwiam, że korciaczkowym zdjęciom nawet z Nikonem nie dorówna, ale ambitnie chłop próbuje... :twisted: :wink:

joluka

Post » Nie wrz 25, 2011 17:16 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

To złośliwa Baba ;)
Powiedz mu chociaż, że ciotce się podobają baaaardzo, no weź, nie bądź takaaaaa

spinca

Post » Nie wrz 25, 2011 17:26 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

nie będę chłopa rozpieszczać :twisted: - poczekam, aż nas odwiedzisz i sama mu powiesz :mrgreen:

joluka

Post » Nie wrz 25, 2011 17:35 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Co to miau z ludźmi robi.... takie to było grzeczne i miłe Dziewczątko, no :twisted:

Ja Ci przypominam, że my do siebie jedziemy od roku z okładem. Jak ja w końcu dotrę na ten drugi koniec świata to Małż już będzie laureatem World Press Photo ;) Ale dobra, sama se powiem, bez łaski!

spinca

Post » Nie wrz 25, 2011 17:41 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

jak tak dalej pójdzie, to z tego końca świata zdążę się wyprowadzić, a Ty nie dotrzesz :twisted: - może byś się tak jesienną porą zebrała? :1luvu:

czekamy w takim razie z niecierpliwością - a TŻ jak się dowie, z czym przyjedziesz, to już się chyba normalnie nie będzie mógł doczekać :mrgreen:

joluka

[poprzednia][następna]