Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty (na którykolwiek ciuszek).
czyli licytujemy do niedzieli, 2 października do godz 17:30

Koszt przesyłki i pakowania w wysokości 5 zł (bez względu na ilość rzeczy) pokrywa kupujący, resztę dorzucam ja.
Nr 1. Koszulka bez rękawków w kolorze ecru z ciekawym przeszyciem na środku. Bawełniane, rozmiar z metki L. W biuście 42 cm, raczej słabo się rozciąga. Długość całkowita 66 cm, od pachy w dół - 50 cm

Cena wywoławcza: 5 zł
Nr 2. Wyjątkowej urody bluzeczka z długimi rękawami. Nie noszona praktycznie wcale, zachwycam się nią, ale nosić niestety nie mogę, bo w biuście troszkę mi brakuje

Cena wywoławcza: 10 zł
wylicytowała Anna Kubica za 20 zł

Nr 3. Bardzo ciekawa całkiem przezroczysta bluzeczka koloru beżowego z czarnym wzorkiem jakby wokół pępka. Można nosić na topik albo body, chyba, że ktoś bardzo odważny... Materiał się poddaje, dopasowuje, naciąga, dekolt w serek, metki oczywiście brak... W biuście na płasko 39 cm, długość całkowita bluzeczki 58 cm

Nr 4. Szara zupełnie nietypowa tunika z delikatnej dzianiny, pięknie eksponuje biust, no ale mi niestety też za duża

wylicytowała izydorka za 20 zł

Nr 5. Kolorowa przewiewna bluzeczka z bardzo krótkimi rękawkami na ciepłe dni, kolejna za duża na mnie... Przy dekolcie i rękawkach gumka. 58 cm w biuście, 53 cm długości.

Nr 6. Czarna bluzka z rękawkiem krótkim albo 3/4 (zależy od człowieka w środku...) i bgolfem typu woda. Rozmiar z metki 48 (no i na mnie za duża), w biuście 67 cm... długość całkowita 64 cm. Kiedyś miała poduszki, ale była niefajne i je wyprułam z nadzieją, że będę wyglądać lepiej... Przyjemny lejący materiał w paseczki ze srebrną nitką, po bokach miejsce na szklufki, ale pasek gdzieś zaginął... nie nosi śladów używania

Cena wywoławcza: 8 zł
Nr 7. Biała bluzka koszulowa z gniecionego materiału z wzorkami i koralikami z przodu. Przy mankietach ozdobne guziki i brązowa wstążka. Nietrafiony prezent od mojej mamy, zupełnie nie w moim stylu. Przy biuście zaszewki, w biuście 55 cm, długość 60 cm.

Cena wywoławcza: 8zł
Nr 8. Urocza zwiewna i delikatna tunika z kolorowego materiału na podszewce. Wyprana i ani razu nie ubrana, bo jakoś okazji nie było. Na ramiączkach z falbankami, łatwo i przyjemnie się ją prasuje, a potem już się nie gniecie

wylicytowała Lilaczek za wywoławczą

Nr 9. Klasyczne niebieskie dżinsy Kabaret. Biodrówki, dzwony, kupione w outlecie w Turcji, ubrane najwyżej kilka razy. W pasie 44 cm, w biodrach 56 cm, długość nogawki (od kroku) 81 cm. Dżins raczej cienki

wylicytowała BOZENAZWISNIEWA za wywoławczą

Nr 10. Coś dla fanów polskiego punka i grubej bawełny

wylicytowała wildhoney za wywoławczą

Serdecznie zapraszamy!!!