Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:witam sie sobotnio i zabieram sie za bazarek
iza71koty pisze:No nie żartuj Taizu.Ta odkryta jest całkiem spora 75X55 cm.Głęboka do tego.
No tak czy inaczej myslę ze za takie pieniadze to nigdzie nie kupię.A dosyć fajnie się sprzątają.Nic się nie klei mocno do dna.![]()
iza71koty pisze:Ja-Ba pisze:Witam ponownie, oj musiałam się naszukać wątku![]()
Izo, od października wrócę do wsparcia które zawiesiłam na kilka miesięcy.
Pozdrawiam
No Kochana a to ci dopieroNIESPODZIANKA!!!!
Ciesze się ogromnie i Witamy Serdecznie.
![]()
![]()
![]()
Jak wiesz Patryczka chyba juz z nami nie ma.To sa moje domysły ale widziałam go ostatnio w kwietniu.Obszukałam teren i jedyne co mi przyszło do głowy to ze niestety mógł zginać tragicznie.Wiele razy przechodził trasę szybkiego ruchu.Jeśli tak sie stało jego ciało mogło zostac rankiem uprzatniete przez służby drogowe badz w wyniku obrazeń odszedl gdzieś w ustronnym miejscu.Teren jest dosć mocno dziki i ciałkiem mogły sie niestety zaopiekować lisy, borsuki.Dlatego mimo poszukiwań nic nie znalazłam.
J.P Który kiedyś byl pod Twoją Opieką ma już Nowa Opiekunkę Wirtualną.Zaś nad Trusią myśli Ania i jej Nitro
.Ale spokojnie mamy dużo kotków do wyboru.Proponuję Stefanka.
Od dawna nie ma Opiekuna a to fantastyczny kot.Tak czy inaczej Ania podjęła na razie decyzję w sprawie Andzi więc nie wiem jak z Trusia.
Trusia i Patryczek były wcześniej Twoje.
Ania i jej Nitro pisze:to podoba mi sie w adopcjach, ze choc jeden ma wsparcie wirtualnie, a inny nie, to kazdy kotek jest otoczona przez Ize opieka i ma pelna miske, i przysmaki![]()
Fajnie, ze Ja-Ba jest z nami
Ania i jej Nitro pisze:smutne wiadomosci![]()
sliczne imie, Sowka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 96 gości