MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 23, 2011 7:26 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Jakie to ładne :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt wrz 23, 2011 7:48 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

bitis pisze:Witam Miaukocie dziewczyny - wpadam i ja - przywitac sie :)

Jestem autorka Waszej nowej strony. Caly dzis dzien spedzilam nad nia - efekty zobaczycie wkrotce, tymczasem wrzucam podarek ode mnie i TZ, nowe logo miaukocie - mysle, ze spokojnie mozecie juz z niego korzystac. Oby sluzylo dobrze!
Ponizej wklejam tez banerek - na miau, do podpisow - nada sie swietnie... :)

Obrazek

Obrazek

Wszystkich ciekawskich 8) zapraszam do obejrzenia makiety strony Miaukotow na mojej http://www.karolina.bitis.pl,
w zakladce "pracujemy nad" po lewej, na dole :)

Pozdrawiam - Karolina - dosc spiaca, juz dawno po polnocy :cat3:

no i się wydało 8) :wink: :mrgreen:

Postanowiliśmy się zdać na profesjonalistów i warto było :) Do końca oczywiście jeszcze trochę czasu zosatło, ale już za chwileczkę już za momencik 8) :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt wrz 23, 2011 8:31 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

genialne kolory na tej stronce będą :)

a ja porobiłam zdjęcia reszty bazarkowych rzeczy ale jakoś się teraz zebrać nie mogę, żeby je na kompa zrzucić, poobracać i wrzucić na neta...

poza tym coś mi się zdaje, że kicia mojej sąsiadki niedługo zmieni adres zamieszkania i wróci na wiochę, z której andzia ją przytaszczyła.
wczoraj przed 8 jak szłam z julą do przedszkola kota siedziała na klatce. pukam, żeby ją oddać. andzia zła, bo kota włazi na lodówkę i skacze jej na plecy, żeby na ramieniu posiedzieć, czasami ją drapnie. wlazła za pralkę i przegryzła coś tam. latała z chomikiem w pysku, a przecież andzia postawiła akwarium wysoko na szafie, żeby się do niego nie dostała (LOOOL). poza tym biega, miauczy i szaleje. jej chłop kota nie lubi. mam nadzieję, że zanim ją oddadzą na wieś kota będzie już zdatna do ciachania...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Pt wrz 23, 2011 8:39 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Strona piękna:)))

Dziewczyny, jak dodać zdjęcia na forum???

Yoko vel Szekla vel Kluska:) ma się niczym pączek w masle, własnie zwiedza sypialnię:) powolutku będziemy wypuszczać ją na salony...już domaga się towarzystwa, kooka co robię, bardzo lubi Nasze towarzystwo (ach ta moja skromnosć), no i oswoiła się z psem...czasami prychnie, ale i tak już jest o wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele lepiej:)

Wczoraj dostała MikroSmerfa Mądrale:) wczoraj był biało-błekitny...dzisiaj jest szaro-błekitny - Kicia pokazała mu swój cały "pokój":)))

Pozdrawiamy

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Pt wrz 23, 2011 9:30 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

A jest gdzieś kod do tego ślicznego nowego banerka? Bo bym sobie wkleiła, ale nie wiem jak... :oops:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt wrz 23, 2011 9:40 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

weatherwax pisze:A jest gdzieś kod do tego ślicznego nowego banerka? Bo bym sobie wkleiła, ale nie wiem jak... :oops:

Cytuj post z banerkiem i skopiuj z tego :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt wrz 23, 2011 10:24 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

weatherwax pisze:A jest gdzieś kod do tego ślicznego nowego banerka? Bo bym sobie wkleiła, ale nie wiem jak... :oops:

albo poprostu, to wkleić w podpis 8)
edit: chciałam to napisać literowo a wychodzi obrazkowo :twisted: Komputerowiec ze mnie jak z .... :oops:

[img]http://images41.fotosik.pl...(pomiędzy%20img%20...skopiowac%20adres%20obrazka)...jpg[/img]

Justyna, ile ta koteczka już ma? Absolutnie trzeba ją ciachnąć i wydaje mi się, że nie ma co zwlekać. Następnym razem jak ją znajdziesz na klatce to zwiń ją i podjedziemy do weta. Tak na marginesie to masz święte nerwy do tej sąsiadki, bo to przecież nie jej pierwszy raz :evil: Pokiego diabła tacy ludzie wogóle biorą zwierzaki :evil:

Ozanna1405, żeby wkleić fotki na forum musisz je zgrać np. na fotosika. Póżniej pokarzą Ci się linki właśnie do wklejenia na forum. Najlepiej miniaturka a po kliknięciu na nią normalny format :)
http://www.fotosik.pl
Nie liczyłam, że maleńka Yoko tak szybko odnajdzie się w nowym środowisku 8O

Dziewczyny, czy jest coś takiego jak przesilenie jesienne? :roll: Normalnie zmęczona jestem na samą myśl, że musze wstać z łóżka :oops:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt wrz 23, 2011 10:49 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Adria pisze:Dziewczyny, czy jest coś takiego jak przesilenie jesienne? :roll: Normalnie zmęczona jestem na samą myśl, że musze wstać z łóżka :oops:

Jest. :lol:
Ale i tak zbadaj tarczycę. A na razie łykaj magnez :wink:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt wrz 23, 2011 10:50 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

bitis pisze:Witam Miaukocie dziewczyny - wpadam i ja - przywitac sie :)

Jestem autorka Waszej nowej strony. Caly dzis dzien spedzilam nad nia - efekty zobaczycie wkrotce, tymczasem wrzucam podarek ode mnie i TZ, nowe logo miaukocie - mysle, ze spokojnie mozecie juz z niego korzystac. Oby sluzylo dobrze!
Ponizej wklejam tez banerek - na miau, do podpisow - nada sie swietnie... :)

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/1113/2437b21f1b148cbd.jpg[/img][/url]

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images41.fotosik.pl/1079/a8b3072a9421c0fc.jpg[/img][/url]

Wszystkich ciekawskich 8) zapraszam do obejrzenia makiety strony Miaukotow na mojej http://www.karolina.bitis.pl,
w zakladce "pracujemy nad" po lewej, na dole :)

Pozdrawiam - Karolina - dosc spiaca, juz dawno po polnocy :cat3:

na zielono kody banerków.

Myszka.xww

Post » Pt wrz 23, 2011 10:53 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Justyna, i tak jesteś baaaardzo dzielna :ok:

Ozanna, jesteś miszcz :ok:

Myszka.xww

Post » Pt wrz 23, 2011 11:35 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Adria pisze:no i się wydało 8) :wink: :mrgreen:

Ups.... a mialam nie mowic? :ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Od: Śro paź 15, 2008 11:04

Post » Pt wrz 23, 2011 11:44 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Adria pisze:Justyna, ile ta koteczka już ma? Absolutnie trzeba ją ciachnąć i wydaje mi się, że nie ma co zwlekać. Następnym razem jak ją znajdziesz na klatce to zwiń ją i podjedziemy do weta. Tak na marginesie to masz święte nerwy do tej sąsiadki, bo to przecież nie jej pierwszy raz :evil: Pokiego diabła tacy ludzie wogóle biorą zwierzaki :evil:

teoretycznie powinna mieć teraz jakieś 4 - 5 m-cy, ale mi się wydaje jakaś taka maluteńka, ja się nie znam na ocenianiu kociego wieku... jak spotkam andzię to spytam...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Pt wrz 23, 2011 20:15 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

bitis pisze:
Adria pisze:no i się wydało 8) :wink: :mrgreen:

Ups.... a mialam nie mowic? :ryk:

ja nie wiedziałam, czy mogę już coś szepnąć 8)

Bitis i jej TŻ BARDZO dziękujemy za logo, banerek i tak miłą i profesjonalną współpracę :1luvu:

nikt nie zagląda do wątku Avatarka a on tak bardzo starał się zwrócić czyjąś uwagę :( Niepełnosprawny kot na trzecim piętrze drapaka..tego nie zobaczycie nigdzie 8)

Link w podpisie :)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt wrz 23, 2011 20:31 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Zapomniałam napisać bardzo ważnej informacji :oops:

Dzisiaj na kontroli u weta było Yoko z Ozanną. Maleństwo zmieniło się niedopoznania 8O Grzecznie siedziało na rękach u Oli. Zostało zbadane, odrobaczone i nie było żadnych ofiar :twisted:
W tym miejscu serdecznie pozdrawiamy naszą wetkę 8) :ok:

Jak wszystko pójdzie dobrze, to niedługo szczepimy maleństwo. Kciuki potrzebne, żeby było już tylko lepiej :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt wrz 23, 2011 21:02 Re: MiauKot 2(57+1)-Cezar,Kropka b.chorzy:(Maleństwo w potrzebie

Yoko i jej przyjaciel Ważniak :))

Zemsta "Klakierzycy" na Smerfie stała się faktem.

Yoko waży 1kg:)))

Mrucząco pozdrawiamy!!!

Zdjęcia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

[poprzednia][następna]