Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 16, 2011 7:58 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO i Broszka niestety podpis robił mi grafik,bo ja jestem środkiem kapusty w tych sprawach, :( :oops: Nie wiem ,czy zgodzi się zrobić drugi( w tym nie ma miejsca,żeby dokleić) W tej chwili jest bardzo zapracowany :roll: może kiedyś w przyszłości :?:
Jeżeli jesteście chętne to mi zróbcie nowy ,ale za darmo. :mrgreen: :ryk: :piwa:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt wrz 16, 2011 11:26 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Wróciłam,doczytałam :lol: .
Przykro mi,że nie da sie malenkiej pomóc operacyjnie ale z tego co napisałaś,wnioskuje ,że mała raczej na swoją niepełnosprwaność dużej uwagi nie zwraca :roll: .Może nie jest więc tak źle, jak się wydaje :roll:

Pozdrawiam serdecznie.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob wrz 17, 2011 9:21 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

wiora pisze:Wróciłam,doczytałam :lol: .
Przykro mi,że nie da sie malenkiej pomóc operacyjnie ale z tego co napisałaś,wnioskuje ,że mała raczej na swoją niepełnosprwaność dużej uwagi nie zwraca :roll: .Może nie jest więc tak źle, jak się wydaje :roll:

Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Wiora !dawno Ciebie nie było.Czyżbyś wyjechała w ciepłe kraje :?:
Z nóżką Lajli jest źle,ale na razie nic nie można zrobić.Co jej nie przeszkadza być bardzo niegrzecznym kociakiem.Do pokoju gdzie przebywa wpuszczam tylko Kacpra.Atakuje go bardzo.Po jakimś czasie on się jej odwdzięcza.Trudno,ale nie mogę jej więcej chronić i trzymać pod kloszem.Musi się nauczyć mieszkać z innym kotami i dowiedzieć co jej wolno ,a co nie.Czyli idę na żywioł.Najwyżej będziemy leczyć rany.

welina

Post » Sob wrz 17, 2011 14:44 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ktoś musi małą nauczyć zasad panujących w stadzie :wink: a Kacper sobie nieźle radzi skoro jej krzywdy nie robi
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Sob wrz 17, 2011 18:23 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

lanua pisze:Ktoś musi małą nauczyć zasad panujących w stadzie :wink: a Kacper sobie nieźle radzi skoro jej krzywdy nie robi

Zgadzam się.
Jeśli będziesz ja dłużej izolować może zrobić sie gorzej.Daj im pare dni i zobaczysz jak sie dogadają :wink:

Ps.Zgadza się,bylam w ciepłych krajach tzn w domku :mrgreen:( Pogoda mi sie taka dobra trafiła, no prawie jak na Malcie :lol: )

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob wrz 17, 2011 19:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

wiora pisze:
lanua pisze:Ktoś musi małą nauczyć zasad panujących w stadzie :wink: a Kacper sobie nieźle radzi skoro jej krzywdy nie robi

Zgadzam się.
Jeśli będziesz ja dłużej izolować może zrobić sie gorzej.Daj im pare dni i zobaczysz jak sie dogadają :wink:

Ps.Zgadza się,bylam w ciepłych krajach tzn w domku :mrgreen:( Pogoda mi sie taka dobra trafiła, no prawie jak na Malcie :lol: )

To znaczy byłaś w Polsce :lol: A ja czekam na chłody wtedy lepiej funkcjonuję :mrgreen: Żeby miała zdrową łapkę nie denerwowała bym się tak bardzo.To jest wulkan energii i non stop atakuje pazurami i pyszczkiem. 8O Przez nią osiwieję.Podziwiam Kacpra,ale jego cierpliwość też się wyczerpała.Wieczorem ją dziabnął.Dziewczyny ona jest okropnie niedobra :roll: :strach:

welina

Post » Sob wrz 17, 2011 20:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Dziewczyny ona jest okropnie niedobra :roll: :strach:

No nie wiesz, że piękne księżniczki tak mają?? :twisted:
:1luvu: :ryk:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pon wrz 19, 2011 8:31 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

sygitka21 pisze:
welina pisze:Dziewczyny ona jest okropnie niedobra :roll: :strach:

No nie wiesz, że piękne księżniczki tak mają?? :twisted:
:1luvu: :ryk:

To nie jest księżniczka 8O To jest małe coś -czarne ,zadziorne,bitne i zawzięte.Żeby miała zostać zgryziona rzuca się bez przerwy z łapami i do gryzienia.Szaleje cały dzień bez chwili snu.To nienormalne na małego kociaka.Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam.Kacper nie wytrzymał i parę razy zaatakował.Nic nie pomogło nadal mu dokuczała.Spał zawsze ze mną,jednak tym razem poprosił o wypuszczenie z pokoju.Nie wiem co się stanie jak będę chciała ją połączyć z resztą rezydentów. :roll: Gdy nastąpi cisza na wątku będzie oznaczać,że mnie wykończyła.Wykończyła mnie zołza wielkości mojej stopy :mrgreen: Czyli będziecie mogły mnie odwiedzić na Wólce Węglowej-w tej chwili nie pamiętam kwatery :strach:
Zlikwidowałam klatkę,bo zajmowała połowę pokoju,drugą połowę ja :lol: i nie było jak się ruszać.Teraz żałuję, to coś "niby kot" wykończy siebie i mnie. :roll: Oczywiście nie nadaje się zostać nawet na chwilę sama.Jak będę musiała gdzieś wyjść-trzeba będzie zamykać w kontenerku-dobrze,że duży.Kończę dziewczyny.Jestem jak ten stary kapeć-nie mam siły pisać 8) :mrgreen:

welina

Post » Pon wrz 19, 2011 9:28 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Mamuńcia niedobrzyca...
To i dziecię takoż

kara musi być :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon wrz 19, 2011 9:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:Mamuńcia niedobrzyca...
To i dziecię takoż

kara musi być :twisted:

Tak jako dziecko byłam szalona. (czy tylko w dzieciństwie 8) Widać Lajla to kara za moje dzieciństwo . Wszystko powraca -trzeba płacić :mrgreen: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 9:37 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pon wrz 19, 2011 9:37 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Oczywiście....
A tak łatwo się nie umeira... musisz się jeszcze pomęczyć...
Zludźmi i kotami..
Ot co :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon wrz 19, 2011 9:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:Oczywiście....
A tak łatwo się nie umeira... musisz się jeszcze pomęczyć...
Zludźmi i kotami..
Ot co :mrgreen:

Dzięki za pocieszenie :mrgreen: ,a mnie się marzy cisza i spokój :roll:

welina

Post » Pon wrz 19, 2011 9:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Cisza, spokój... ale masz fanaberie... :mrgreen: :ryk:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pon wrz 19, 2011 10:20 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

sygitka21 pisze:Cisza, spokój... ale masz fanaberie... :mrgreen: :ryk:

Sygitka ja już mam wszystkiego dość.Jakie fanaberie -zaraz oszaleję......Obrazek chociaż nie jestem pewna,czy już to nie nastąpiło......... :mrgreen:

welina

Post » Pon wrz 19, 2011 13:02 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Podglądam,co słychać u małej niegrzecznej czarnej księżniczki.Welinko,ale Ci się trafił mały tajfun :mrgreen: :wink: Myślę o Was... :ok: :1luvu: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

[poprzednia][następna]