SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... Na pewno :( fip :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2011 0:47 SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... Na pewno :( fip :(

Przedstawiam pechowego Szasera...

Obrazek Obrazek Obrazek

Szaser na serio ma pecha... Kiedyś musiał mieć dom, bo jest mistrzem pieszczot, kocha człowieka ponad wszystko, jest czysty. Ale ten dom stracił. Trzy miesiące temu miał jakąś pechową "przygodę", może wypadł z okna, a może zapłacił wysoką cenę za swoją ufność... Trafił do lecznicy z przetrąconą miednicą, nie chodził. W lecznicy lekarka postawiła go na nogi, odrobaczyła, wykastrowała, zaszczepiła na wirusówki i wściekliznę. Szaser szukał Domu... 2 tygodnie temu lekarka wydała go osobom, które go przywiozły. Pani "chcę kota, może bym go wzięła, bo on taki milutki" Szasera całowała, przytulała, ochy i achy się sypały... Tyle że pani najwyraźniej rozmyśliła się w drodze do domu i... zawiozła Szasera na Paluch! To kolejna "przygoda", za którą Szaser słono zapłacił. Tydzień temu zastałyśmy go z wolontariuszkami na Paluchu w pokoju adopcyjnym - wycieńczonego, w depresji, bo wrażliwość Szasera nie sprostała obecności 20 innych kotów, od kilku dni nie jadł, wymiotował, był paskudnie odwodniony, miał początki kataru. W zeszłą środę Zoyabea zabrała Szasera z powrotem do lecznicy i lekarka znów stawia go na nogi...

Temu kotu jak nic czarny kot przebiegł drogę!

Obejrzyj, zobacz tańce Szasera dla człowieka:

http://www.youtube.com/watch?v=6l7ax1ihfBA

i

http://www.youtube.com/watch?v=TkD1xy5z8g8

SZASER PILNIE SZUKA DT LUB DS :!: LECZNICA JEST MAŁA, WSZYSTKIE KLATKI BYŁY ZAJĘTE, ZALEGA TAM TERAZ KILKA KOTÓW/KOCIĄT DO ADOPCJI, KTÓRE TRAFIŁY NA STERYLIZACJĘ, ALE NIE MOGĄ WRÓCIĆ NA MIEJSCE BYTOWANIA, BO SĄ CAŁKOWICIE OSWOJONE. DO TEGO CAŁY CZAS TRWA AKCJA STERYLIZACJI, A SEZON CIĘŻARÓWEK W PEŁNI. SZASER ZAJĄŁ UBIKACJĘ, ALE DŁUGO TAM SIEDZIEĆ NIE MOŻE, BO W LECZNICOWEJ ŁAZIENCE SĄ KĄPANE PSY PO STRZYŻENIU. NIE WIEMY CO Z NIM ZROBIĆ...

JEŚLI KTOŚ MÓGŁBY DAĆ SZASEROWI SKRAWEK MIEJSCA W SWOIM DOMU, PROSZĘ O KONTAKT TU LUB NA 515 263 192
Ostatnio edytowano Sob paź 22, 2011 16:54 przez alareipan, łącznie edytowano 2 razy

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie wrz 18, 2011 8:21 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

W szoku jestem! Co za głupia krowa! Odebrała kotu szansę na dom, skazała na śmierć, co to trzeba mieć we łbie zamiast mózgu? :evil: :evil: :evil: Kuźwa, jakby kupiła sobie buty i się rozmyśliła, to odstawiłaby pod śmietnik czy zwróciła do sklepu? Widać kochające żywe stworzenie mniej warte...... No zagotowałam się!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie wrz 18, 2011 17:40 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

up!
To cudo nie kot - mizial się przez kratki transporterka w schronisku czekając w kolejce i cała drogę do lecznicy :)
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Nie wrz 18, 2011 18:10 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Jasna cholera , jak można zrobić coś takiego :crying: .
Dajcie mi adres tej baby , no nie daruję :evil: .
To jest naprawdę łagodny , cudowny kot :1luvu: .
Że też kary na takich debili nie ma :!: :!: :!:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon wrz 19, 2011 0:00 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Mnie wkur. trzyma od poniedziałku :evil:

Szaser to prawdziwe cudo, niekłopotliwy, czaruś... Może ktoś? :roll:

alareipan

Post » Pon wrz 19, 2011 0:04 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

no to do gory :)

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Pon wrz 19, 2011 13:45 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Pechowy Szaser pilnie potrzebuje! Przecież to absurd jakiś :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon wrz 19, 2011 20:39 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Szaser prosi :ok: :ok:

alareipan

Post » Pon wrz 19, 2011 20:52 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Mocne kciukasy :ok:
Mam słabość do czarnuszków :oops:
I na dodatek właśnie wróciłam ze szpitala na Szaserów.

Kocie- wyczerpałeś limit pecha. Teraz na bank ktoś musi Cię pokochać :1luvu:

Będę zaglądać i kibicować :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon wrz 19, 2011 21:01 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

8O A on właśnie Marija z Szaserów... Przeznaczenie ;)

alareipan

Post » Pon wrz 19, 2011 21:19 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Bardzo bym chciała :oops:
Ale nie dam rady, póki u mnie liczba kotów dwucyfrowa :cry:
O, tu jesteśmy:
viewtopic.php?f=13&t=112210&start=750

Ale lansować Szasera będę ile się da :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon wrz 19, 2011 21:36 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

I po co ja tu weszłam :crying: ??? Jakiż on przecudny :crying:

U mnie też liczba dwucyfrowa, w tym dwa cielonki do adopcji :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 20, 2011 18:55 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Proszę w imieniu Szasera :kotek: :kotek:

alareipan

Post » Wto wrz 20, 2011 20:03 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133254][img]http://miau5.republika.pl/szaser.jpg[/img][/url]

:ok:
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 21, 2011 23:02 Re: SZASER - czarny kot przebiegł mu drogę... PILNIE DT/DS WAWA

piękny baner! i podrzucam małego :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[następna]