TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 17, 2011 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rozkoszne te kociaki :1luvu:

wybaczcie mrusie, ze jak tylko na sekunkdke, ale meczy mnie caly dzien migrena nie do opanowania, przyznam sie, ze nawet nie bylam w stanie isc nakarmic kotkow na naszej "stolowce" :oops:
Tak wiec buziam mrusie na miaudobranoc i mykam spac, o ile bede w stanie usnac... a leku, ktory by mi pomogl akurat nie mam, po innej tabletce znow zbuntuje mi sie zoladek... :roll:
Tak, wiem, przy was by ta migrena poszla precz raz dwa, bo przy was mi wszystkie dolegliwosci mijaja. Tylko ze jak nie moge was codziennie odwiedzac :roll: Ale codzien o was mysle :) No tak... moze stad ten wsciekly bol glowy wlasnie :roll: bo nie ma dnia, bym o mrusiach nie myslala :roll: :wink:
a teraz ide snic o was hehehe :1luvu: dobrej nocy przyjaciele :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 18, 2011 8:50 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie wrz 18, 2011 14:16 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

czesc kotki :) czy jakis domek dzis ktoregos z was wypatrzyl juz? :ok:

Kociara82

Post » Nie wrz 18, 2011 16:34 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

dobrze by było, bo ileż to mogą u Justy być. Właściwie to miasto powinno wziąć Justynę na etat i zatrudnić jako legalny dt. Najlepiej z lokalem... marzenia... :roll:
trzeba by kupić lotto, ale tam też nijak szczęścia nie mam...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie wrz 18, 2011 17:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

izydorka pisze:dobrze by było, bo ileż to mogą u Justy być. Właściwie to miasto powinno wziąć Justynę na etat i zatrudnić jako legalny dt. Najlepiej z lokalem... marzenia... :roll:

Łał , było by super , a w takim lokum kwarantanna z prawdziwego zdarzenia , kilka izolatek , osobne pomieszczane dla kotów z FIP , z FIV czy z FELV . Pokój adopcyjny w którym by ludzie mieli czas się zapoznać i zastanowić sie , gabinet wet ... Ech tak mają w Stanach , ale to tylko marzenia a marzenia sie spełniają , ja za dziecka zawsze chciałam mieć dwa psy i cztery koty a mam , wiadomo :roll:
Ja w tym miesiącu juz dwa razy posłałam totka i nic nie wygrałam :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 18, 2011 18:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:
izydorka pisze:dobrze by było, bo ileż to mogą u Justy być. Właściwie to miasto powinno wziąć Justynę na etat i zatrudnić jako legalny dt. Najlepiej z lokalem... marzenia... :roll:

Łał , było by super , a w takim lokum kwarantanna z prawdziwego zdarzenia , kilka izolatek , osobne pomieszczane dla kotów z FIP , z FIV czy z FELV . Pokój adopcyjny w którym by ludzie mieli czas się zapoznać i zastanowić sie , gabinet wet ... Ech tak mają w Stanach , ale to tylko marzenia a marzenia sie spełniają , ja za dziecka zawsze chciałam mieć dwa psy i cztery koty a mam , wiadomo :roll:
Ja w tym miesiącu juz dwa razy posłałam totka i nic nie wygrałam :evil:

Nie tylko w Stanach, najczęściej przy takim ośrodku jest hotel dla zwierząt który pokrywa część kosztów związanych z utrzymaniem zwierząt. Może kiedyś u nas też tak będzie :roll:
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Nie wrz 18, 2011 18:48 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa, moze w koncu kiedys trafisz glowna wygrana :)

izydorka :ok: z tym pelnoetatowym DT to swietny pomysl :) glosuje ZA :ok:

Kociara82

Post » Nie wrz 18, 2011 19:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ROZLICZENIA SIERPIEŃ

MIAU.PL
Honda11 dla Bony -------------------------------------------- 30 zł
Bożena 640 -------------------------------------------------- 20 zł
P.Walentyna dla Eustaszka ------------------------------------ 80 zł
P.Robert ----------------------------------------------------- 100 zł
Izydorka ----------------------------------------------------- 25 zł
P. Małgosia -------------------------------------------------- 200 zł
P.Teresa ----------------------------------------------------- 70 zł
P.Bartosz ----------------------------------------------------- 20 zł
Julka 75 bazarek dla Lussi -------------------------------------- 60 zł
P.Iza dla Eustachego ------------------------------------------- 100 zł
Miłka dla Raffiego ---------------------------------------------- 50 zł
Fun.Immuno.im.kotki Rozalki na Zylexis dla Mati ------------------ 100 zł
LSVC - kocie bazarki ------------------------------------------- 50 zł
P.Teresa Beata Marta Jana ------------------------------------ 32 zł
P. Hanna ----------------------------------------------------- 150 zł
P.Beata dla Majeczki ------------------------------------------ 20 zł
P.Małgosia ------------------------------------------------------ 200 zł
P.Robert --------------------------------------------------------- 200 zł
Honda 11 dla Bony ----------------------------------------------- 30 zł

RAZEM : 1527 zł

DOGOMANIA.PL
Maks ----------------------------------------------------------------- 10 zł
Izzie1983 ------------------------------------------------------------- 20 zł
Maks ----------------------------------------------------------------- 10 zł
Ellig bazarek ----------------------------------------------------------- 15 zł
Bazarek AnnaA---------------------------------------------------------- 20 zł
Lu Gosiak bazarek ------------------------------------------------------ 5zł

RAZEM : 80 zł

:1luvu: :1luvu: :1luvu: WSZYSTKO RAZEM 1617 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI :

WET ------------------------------------------------ 600 zł
Żwirek ---------------------------------------------- 210 zł
RC starter ------------------------------------------ 80 zł
RC CALM ------------------------------------------- 224 zł
RC Urinary HD --------------------------------------- 160 zł
Puszki ---------------------------------------------- 179,4 zł
Mięso ---------------------------------------------- 141,67 zł
Puszki ----------------------------------------------- 30.66 zł
Ręczniki---------------------------------------------- 99.92 zł
Apteka ---------------------------------------------- 54.94 zł
Pampersy -------------------------------------------- 89.7 zł
2 pakiety ogłoszeniowe i 1 allegro wyróżnione ---------- 42 zł

RAZEM 1912.29 zł

Kochani bardzo bardzo Wam dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , za bazarki :1luvu: , za ogłaszania :1luvu: , za podnoszenie wątków :1luvu: , za dobre słowo , za wszystko co robicie dla moich podopiecznych , bardzo Wam dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo chce tez podziękować wyjątkowym , wspaniałym lekarzom z lecznicy FAUNA dr Julii i Michałowi Mazur :1luvu: oraz dr Karolinie Włodarczyk :1luvu:
Podziękowania tez sie należą sklepom zoo Żako i Mini zoo za zbiórkę karmy :1luvu:

P.S. Mam nadzieje że nikogo z forum nie pominęłam :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 18, 2011 22:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jaś i Małgosia jeszcze mają lekką biegunke , ale cora mniej .
Wczoraj wieczorem dałam im oprócz mleka a butelki namoczyłam
rc dla kociąt i Małgoasia bardzo chętnie , ale Jas nie chce i mleka tez znacznie mniej je ....

Urwisek kaszle i nie wiem co będzie z jego kastracją czwartkową , te jego wskakiwanie do miski z woda i tak szalał ze prawie za każdym razem dyszał a potem biegł sie ochłodzić do okna i mamy kaszel ...

Eustaszek juz ma wygojone odparzenia , sudokrem od Phantasmagori jest rewelacyjny :lol:

Jutro ide na wizyte przed adopcyjną na ul Bema , bo byc może Mimi tam zamieszka .

a Pan z Krakowa który chce adoptować Mini wydaje sie super , ma juz kota , karmi RC i nie wypuszcza bez kontroli na balkon , i podczas rozmowy zrobił bardzo dobre wrażenie :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 19, 2011 14:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

oby wszystko poszło :ok:
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

Post » Pon wrz 19, 2011 15:32 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: :ok: :ok:

bozena640

Post » Pon wrz 19, 2011 18:02 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

tak sudocrem jest debeściarski ,ja Pitowi jak nieraz od pieluchy się odparzy,albo jak go ostatnio wysypało od ciucha to tym go wysmarowałam ,na drugi dzień śladu niet
Teraz ja wreszcie w październiku będe miała jakąś kasiurę i może wreszcie i ja cos wspomogę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 19, 2011 19:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Myszolandia pisze:tak sudocrem jest debeściarski ,ja Pitowi jak nieraz od pieluchy się odparzy,albo jak go ostatnio wysypało od ciucha to tym go wysmarowałam ,na drugi dzień śladu niet
Teraz ja wreszcie w październiku będe miała jakąś kasiurę i może wreszcie i ja cos wspomogę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Super :ok:

Po wizycie jestem pewna że domek dla Mimi jest OK , będą karmić RC , maja juz kupione podstawowe przybory , Mimi też jest na tapecie w kompie :ok:

Urwisek jest na antybiotyku :(

Jaś i Małgosia coraz lepiej , juz nawet same jedzą , choć butelkę też chętnie piją szkraby :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 19, 2011 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Urwisek wypatruje domku
Obrazek Obrazek

Lusi też zapytuje gdzie jej domek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon wrz 19, 2011 19:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zakochany Czort
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]