Moderator: Estraven
)
anulka111 pisze:A masz fotki do ogloszen?? Sfinansuje chrzesniakowiu catAngel
Jak woliszjaaana pisze:anulka111 pisze:A masz fotki do ogloszen?? Sfinansuje chrzesniakowiu catAngel
Dzięki, ale sama zrobię. Na pewno nie 130, ale ze 20 dam radę.
anulka111 pisze:Jak woliszjaaana pisze:anulka111 pisze:A masz fotki do ogloszen?? Sfinansuje chrzesniakowiu catAngel
Dzięki, ale sama zrobię. Na pewno nie 130, ale ze 20 dam radę.a czy moj chrzesniak potrzebuje czegos poza ds?
)jaaana pisze:anulka111 pisze:Jak woliszjaaana pisze:anulka111 pisze:A masz fotki do ogloszen?? Sfinansuje chrzesniakowiu catAngel
Dzięki, ale sama zrobię. Na pewno nie 130, ale ze 20 dam radę.a czy moj chrzesniak potrzebuje czegos poza ds?
Potrzebujekumpla do zabawy, bo Pąpą nie wytrzymuje kondycyjnie (po co ja to piszę, po co ja, głupia, to piszę
)
przestrzeni życiowej - może być sala gimnastyczna
różnych bajerów
Na razie musi mu wystarczyćPąpą - niech słabeusz trenuje
pokój i kuchnia - wzdłuż prawie 5 m - niech się uczy zakręcać
z braku bajerów (czarna dziura aktywna) organizuje je sobie sam - w środku nocy rozebrał karnisz, spadająca spod sufitu zatyczka, choć nie taka ciężka, dała piorunujący efekt dźwiękowy.
jaaana pisze:Nieee, nie lunatykuję, koty są winne!
Chodzę spać późno, bo w nocy sobie pracuję, a akurat sporo miałam do zrobienia. Po czwartej położyłam się i trochę poczytałam, i raptem słyszę łomot dobiegający z kuchni. Zrywam się, bo na pewno coś się stało koteckowi. A kotecek niewiniątko bawi się na lodówce zatyczką od karnisza i juz prawie zwala ją na podłogę, złapałam w ostatniej chwili.
Piętro niżej mam wyrozumiałą sąsiadkę, ale wolę nie badać, gdzie jest granica jej cierpliwości.
A drapak mam za mały do wieszania firanek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Paula05 i 37 gości