Nie, nie będę wzorować sie ma dziecku. Chcę aby to był aniol opiekuńczy. Taki z ptaszkami, pieskiem i kotkiem. Mala aż piszczy do zwierzaczków, więc wydaje mi się, że taki będzie najodpowiedniejszy. I coś jej po niani zostanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura-najmysi mama pisze:Trochę maluję.
Nie, nie będę wzorować sie ma dziecku. Chcę aby to był aniol opiekuńczy. Taki z ptaszkami, pieskiem i kotkiem. Mala aż piszczy do zwierzaczków, więc wydaje mi się, że taki będzie najodpowiedniejszy. I coś jej po niani zostanie
Szura-najmysi mama pisze:a mała to Twoja wnuczka?
Szura-najmysi mama pisze:Szura-najmysi mama pisze:a mała to Twoja wnuczka?
Nie, to cudze dziecko. Ja już emerytka i pracuję jako niania.
A aniołka jak popełnie, to pochwalę się
Szura-najmysi mama pisze:Haneczka to groszek jeszcze! Ma 10 miesięcy. Teraz opieka nad dzieckiem łatwiejsza niż kiedyś, Pieluchy jednorazowe. Jedzonko w sloiczkach. Kaszka bez gotowania. Ale to prawda, oczy trzeba mieć dookola glowyJeśli chodzi o bezstresowe wychowanie to wszystko zależy od rozsądku rodziców. A małą gwiazdke kocham jak wlsną wnusię.
Szura-najmysi mama pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Jak ja nie lubię dzieci!
A ja żaluję ,że mam tylko jedno
Też żałuję, że mam tylko jedno dziecko!
Ale rozumię MaryLux. takie podroślaki 5 - 6 letnie bywają czasem irytująceAle maluszki ludzkie są jak małe kocięta!
Tak wygląda Hania w piaskownicy. Zaraz usunę zdjęcie!
Szura-najmysi mama pisze:Też uważam, że fajna panienka z niej![]()
ale wbacz Danusiu za zamieszczenie zdjęcia, teraz jak MaryLux zacytowala, usunąć juz się nie da
Aaaa do ciucholandu po maleńkie ciuszki biegm z koleżanką. Czasem trafiają się prawdziwe perełki za grosiki
Szura-najmysi mama pisze:Może zostać jeśli nie przeszkadza. Rodzicow pytalam o pozwolenie na zamieszczenie zdjęcia na forum z kociolubnymi ciociami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], puszatek i 377 gości