Moderator: Estraven

Aleba pisze:O kciuki poproszę.
Dużo kciuków.
Stos kciuków.
Odwieźliśmy właśnie Rudego (vel Kasownik, vel Terminator) do nowego domu.
Jak nie zeżre państwa na kolację, ma szansę na bardzo fajny domek...

Aleba pisze:"Ten" domek
I proszę bez śmichów-chichów, bo to poważna sprawa jest
Jutro wyjeżdżam, Marcin zostaje na straży, w razie jakichkolwiek problemów będzie Rudego zabierał.
Aczkolwiek byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jego zachowaniem - zwiedzał sobie mieszkanie bez większego stresu, dawał się głaskać wszystkim, wyczesaliśmy kołtuny, przeprowadziliśmy instruktaż podawania tabletki. Rudy odkrył łóżko w sypialni i zrobił do niego przymiarkę, a potem zwinął się w swoim legowisku.
PR ma chłopak niezły, żeby mu tylko tych dobrych chęci starczyło na dłużej...
Aha, niedługo zapanuje tu pewne bezkrólewie - nie ma Agneski, zaraz nie będzie jopop, a od jutra mnie. Nie rozrabiajcie za bardzo
alix76 pisze:Aleba pisze:"Ten" domek
I proszę bez śmichów-chichów, bo to poważna sprawa jest
Jutro wyjeżdżam, Marcin zostaje na straży, w razie jakichkolwiek problemów będzie Rudego zabierał.
Aczkolwiek byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jego zachowaniem - zwiedzał sobie mieszkanie bez większego stresu, dawał się głaskać wszystkim, wyczesaliśmy kołtuny, przeprowadziliśmy instruktaż podawania tabletki. Rudy odkrył łóżko w sypialni i zrobił do niego przymiarkę, a potem zwinął się w swoim legowisku.
PR ma chłopak niezły, żeby mu tylko tych dobrych chęci starczyło na dłużej...
Aha, niedługo zapanuje tu pewne bezkrólewie - nie ma Agneski, zaraz nie będzie jopop, a od jutra mnie. Nie rozrabiajcie za bardzo
Ekhem, a skoro tak dobrze szło, nie zaproponowaliście Lucka gratis?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości