Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Witam.
Jak w tytule. Poszukuję doświadczonej kociarsko osoby, która mogłaby jutro/pojutrze/niedziela... Zresztą w jakiekolwiek najbliższe dni zrobić kotce w domu zastrzyki z Linco spectinu.
Kotka jest adoptowana tydzień temu ze schroniska. Paprał jej się szew po sterylce, ale Pani i tak zdecydowała się ją wziąć. Dostała antybiotyki do domu, ale kotka nie zareagowała. Dziś został zmieniony antybiotyk na Linco. Pani wozi kotkę od tygodnia do weta autobusem, kotkę to bardzo stresuje, co w tej sytuacji całkowicie sytuacji nie poprawa. Pani nie jest doświadczona, zastrzyku nie potrafi zrobić, potrzebuje pomocy![]()
Pani mieszka w okolicach Arkadii.
Gdyby ktoś mieszkał/pracował w okolicy, potrafi robić zastrzyk, proszę o kontakt tu lub do mnie 515 263 192
MalgosiaZ pisze:Proszę ,pomóżcie mi !
Dziewczyny , czy znajdzie się wśród Was chętna , aby pojechać ze mną 16.09 rano do 18.09 na Mazury ?
Potrzebuję pomocy w poszukiwaniu mojej koteczki. W nocy samej chodzić po lesie jest mi trudno. Zabieram 2-3 klatki-łapki.
Jeśli któraś z Was może mieć wolne w tym czasie ,to proszę o pomoc.Więcej szczegółów podam na PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości