= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 14:20 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Może jednak kup feliwaya ale tego w sprayu (tańszy i szybciej działa). Samo tez by przeszło ale dla Twojego spokoju. I nie zapominaj o tuleniu Ryśki, ona musi wiedzieć że nadal ma Twoją uwagę.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 07, 2011 14:21 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

:( , myślałaś o zakupie Felivaya do kontaktu?? myślę ,ze dobrze by zrobił im obydwu.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro wrz 07, 2011 14:21 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

oo dubelek.. :wink:
Obrazek

cypisek

Post » Śro wrz 07, 2011 14:24 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Żeby kontakt zadziałał to trochę musi potrwać i jest droższy. Hmmm.. myślałam o tym w sprayu, choć nie wiem, może do kontaktu lepszy :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 07, 2011 14:27 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Do kontaktu lepszy.... :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro wrz 07, 2011 14:56 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

cypisek pisze:Do kontaktu lepszy.... :ok:

Używałam obydwu i w sumie chyba bardziej mi przypadł do gustu spray. Jak znajdę ulotkę to napisze na co jest jedno i drugie, bo to na różne rzeczy działa.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 07, 2011 15:32 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Póki co kupiłam ten do kontaktu - jest w drodze do mnie.
Dziś (odpukać) troszkę lepiej.
Piętka wywaliła koła do góry i drzemie na foteliku :)
Ryśka tarmosi myszę.
Ogólnie jest wesoło :mrgreen:
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Czw wrz 08, 2011 7:32 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

u mnie tez tak bylo, ze przez pierwsze dni, kiedy pojawil sie drugi kot, pierwsza kicia zalatwiala sie w poza kuwete, w kuchni

na pewno sie wszystko ulozy, po paru dniach koty ustalaja hierarchie i jest ok

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw wrz 08, 2011 13:31 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Co dzisiaj słychać u dziewczynek?? Jak Rysia?? i co u Piętaszki?? czy już sie troszkę lubią??
Obrazek

cypisek

Post » Czw wrz 08, 2011 14:48 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Właśnie nie wiem... Noskają się, śpią blisko siebie (nie przytulone ale np. na jednym łóżku) ale bywają też wobec siebie mało przyjacielskie.
Np. gonią się, przy czym Piętka jest mniej konfliktowa (tzn. pacnie Ryśkę gdy ta już naprawdę ją zirytuje). Czają się na siebie, a za chwilę trą się noskami i pomiaukują po swojemu jedna do drugiej.
Co o tym myśleć?
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Czw wrz 08, 2011 14:51 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Myślę ,że jest dobrze,naprawdę , to jest dopiero parę dni. :)
Ucałuj ode mnie Piętasię.
Obrazek

cypisek

Post » Pt wrz 09, 2011 12:30 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

z opisu brzmi doskonale - najwyrazniej kici juz zdazyly sie polubic :D :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 09, 2011 18:05 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Scena z dzisiejszego popołudnia: wchodzę do domu z zakupami, a królewny śpią na tapczanie jedna obok drugiej :D
Myślicie, że któraś się ruszyła do swojej pańci na powitanie :evil: ??? Totalna olewka :twisted:
Myślę, że idziemy w dobrym kierunku ale o :ok: :ok: :ok: :ok: wciąż prosimy.

ps. Piętka ucalowana :)
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt wrz 09, 2011 18:07 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Bardzo się ciesze ,że idzie ku dobremu....

Tylko dlaczego totalna olewka hm...może pańcia coś podpadła koteczkom. :wink:
Obrazek

cypisek

Post » Pt wrz 09, 2011 18:42 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Doopki im rosną od żarełka i spania na słonku to i się ruszyć nie chce :mrgreen:
Buziaki Piętki są cudne!!! Dziękuję Ci za Nią, Cypisku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

[poprzednia][następna]