Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:no to wrocilam na dobre mam pierwszy dyzorek za soba ale tam sie ladnie zrobilonoi radio to byl genialny pomysl teraz mamy tak przytulnie.koty wyglaskane masowalam to malenstwio to tak slodko mruczala.wiecie czemu ona tak placze ,ze w klacie jest i do czlowieka sie garnie czy cos ja boli
sporo mamy dobytku
ciagle mi sie wydawalo ze mamy blizniaki dopiero przed wyjscie zakumalam ze jednak sie roznia no nic to jeden z tych "blizniakow"kaszle dzika w boksie 4 nie je nie pije i nie robi do kuwety
biedna.a macie fotke tego nie jadka moze dam ogloszenie na fejsie tam jest pelno takich ze zaginal kot a noz ktos go rozpozna tak sie martwie o niego....a ten kot caly czarny to jest nasza czarnotka ta co ja oddali?dobrze mysle?jutro umyje podloge za pozno z domu wyszlam i sie nie wyrobilam
ale jutro bede wczesniej
pytanie mam moze zamiast tu robic bazarek to moze na allegro trzeba wystawic wiecej ludzi![]()
jak skoncze czytac ksiazke o kocie to ja wystawie na allegro na licytacje moze ktos kupi robia tez ludzie cegielki ze nic nie wystawiacie tylko za przelanie pieniedzy na konto wysyla sie fotke z opisem kota.co wy na tooczywiscie koszt wysylki pokrywa ofiarodawca
mar_tika pisze:herzpl pisze:no to wrocilam na dobre mam pierwszy dyzorek za soba ale tam sie ladnie zrobilonoi radio to byl genialny pomysl teraz mamy tak przytulnie.koty wyglaskane masowalam to malenstwio to tak slodko mruczala.wiecie czemu ona tak placze ,ze w klacie jest i do czlowieka sie garnie czy cos ja boli
sporo mamy dobytku
ciagle mi sie wydawalo ze mamy blizniaki dopiero przed wyjscie zakumalam ze jednak sie roznia no nic to jeden z tych "blizniakow"kaszle dzika w boksie 4 nie je nie pije i nie robi do kuwety
biedna.a macie fotke tego nie jadka moze dam ogloszenie na fejsie tam jest pelno takich ze zaginal kot a noz ktos go rozpozna tak sie martwie o niego....a ten kot caly czarny to jest nasza czarnotka ta co ja oddali?dobrze mysle?jutro umyje podloge za pozno z domu wyszlam i sie nie wyrobilam
ale jutro bede wczesniej
pytanie mam moze zamiast tu robic bazarek to moze na allegro trzeba wystawic wiecej ludzi![]()
jak skoncze czytac ksiazke o kocie to ja wystawie na allegro na licytacje moze ktos kupi robia tez ludzie cegielki ze nic nie wystawiacie tylko za przelanie pieniedzy na konto wysyla sie fotke z opisem kota.co wy na tooczywiscie koszt wysylki pokrywa ofiarodawca
Byłam dziś po południu na kociarni nakarmić Tarkana.
Oto on.
Je ale tylko ze strzykawki.Ładnie zjadł zmiksowaną kitkę z kurczaka z żółtkiem i pól gerberka .Wsadziłam go na boksy dalam miske z wodą i suche.Ten kot wykończy mnie i psychicznie i finansowo.
Marta jeżeli możesz wrzuć go na fejsa .Został znaleziony w środę 31.08 na ul.r.dmowskiego chyba 20 na klatce schodowej.Piękny dorosły,wykastrowany kocur.(
Wyniki badań ma dobre .Pogryzienie po antybiotykach zagoiło się.Ogarnia mnie czarna rozpacz bo ten kot ewidentnie tęskni i głodząc się popełnia samobójstwo.Jedyny ratuniek to Dt i to spokojny!!!!!!
Roma z box 1 pojechała do weta
dziczki z box 3-4 jutro jada na sterylki
Tak to czarne to Czarnotka też biedna nie może odnaleźć się na kociarni wśród tylu kotów.Została oddana po 3 mies od adopcji .Powód alergia dziecka
MIKUŚ pisze:No a od wczoraj wylądowała u mnie na DT mała Romcia. Więc mamy w pokoju niezły cyrk. Liczę na to że adopcje się ruszą i Panny Łatka i Zuzia pojadą na swoje włoście wkrótce
MIKUŚ pisze:Marta - ja wciąż nie mogę w to uwierzyć. Tak naprawdę dopiero teraz to do mnie pomału wszystko dociera![]()
Migotko [*] Mam nadzieję że zaoszczędziliśmy jej bólu który przed Nią stał wyrokiem.
Nikt nie przypuszczał że taka diagnoza będzie.
Ja do końca wierzyłam że sie uda. Odrzucałam myśl o FIP-ie a jednak ;/
Chciałabym by wynaleziono wreszcie lekarstwo na tego syfa![]()
Hidi - trzymaj się. Jesteśmu z Tobą
herzpl pisze:no dyzurek ok.ten kot na polce jest moim idolem.mowie na niego rezydent,jest niesamowity![]()
a wiecie tak sobie pomyslalam czy z tym tarkanem nie jest tak jak z borysem u mnie w bloku.moze jego pani albo pan umarl a rodzina wykopala kota za drzwi i juz po klopocie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zeeni i 797 gości