Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zoyabea pisze:Poza tym, co z Facebookiem? Czy nie warto by bylo zalozyc konto? Moge sie tym zajac
zoyabea pisze:Jamkasica - gdzie mam wrzucic zrobione ogloszenia?
Namiar podawac na Was czy na siebie?
zoyabea pisze:zdjecie noskowej pchelki
Carmen201 pisze:Miednica eeeeeeee........ no nie podejmowałam karkołomnych prób nawiązania przyjaźni, kilka razy próbowałam pogłaskać ale ofukała mnie, bez łapoczynów
zoyabea pisze:Obok niej w materialowej butce siedzi biale cos z upackanym noskiem. Tez syczy i tez zjadlo dopiero jak polozylam jedzenie pod nos.
Carmen201 pisze:Myślisz Aniu, że rozdartej tri już nie zobaczę?
Nawet, jak przyjdę w sobotę ?
Carmen201 pisze:jeszcze bez zapiski na drzwiach i bez imienia.
Carmen201 pisze:I jeszcze jedno chciałam rzec: Maluszki mają obróżki założone tak luźno, że co chwilę przekładałyśmy zaplątane łapki (tzn. przełożone przez obróżkę na szyi) na miejsce, więc dorobiłyśmy dziurki i zapięłyśmy nieco ciaśniej, żeby łapki nie dało rady zaplatać. Nie wiem, czy to ok?
Zoyabea http://s1198.photobucket.com/ to coś, do czego każdy ma dostęp niezależnie od oprogramowania i parametrów komp.? Tzn. pytam, czy każdy kto wejdzie z ogłoszenia będzie mógł filmik obejrzeć. Wiem, że youtuba mogą wszyscy, a tego miksera nie znam![]()
No i czy filmiki nie mogłyby być dłuższe?
Co do muzyki... hmmm... KTO Z FORUMOWICZÓW JEST UZDOLNIONY, ALBO ZNA KOGOŚ UZDOLNIONEGO, KTO MÓGŁBY SKOMPONOWAĆ?
A Ty, jak zostaniesz oficjalnie wolontariuszem, to będziesz podawać swój[size=50]już się nie mogę doczekać szkolenia
zoyabea pisze:zdjecie noskowej pchelki
A kto to? Jest na 1 stronie wątku?
Na przyszłość dziewczyny spisujcie numery, tego co widziałyście nowego, albo zapisujcie na kartkach na drzwiach. JEŚLI NIE WIDAĆ NUMERU, TRZEBA PÓJŚĆ DO BA I WZIĄĆ SOBIE CZYTNIK. SCZYTAĆ NUMER I POPROSIĆ W BA O IDENTYFIKACJĘ NUMERU.
da.
No to obie poznałyście Miednicę bliżej
Prośba na pw o numer "zakatarzonego czegoś w 1". Czy chodzi o Pusię? Na drzwiach był/jest jej numer, wcześniej nie miała objawów chorobowych.
Dzięki dziewczyny, że pojechałyście!![]()
p.s.
co do photobucket to myślę, że pomysł fajny. Może też zachęci więcej osób do focenia w PA.
Szalony Kot podejmowała kilkukrotnie temat fb, ale nie doczekałam się odpowiedzi jak wyobraża sobie aktualizacjęJa póki co jestem na nie (choć chętnie dam się przekonać), ale o powodach nie mam siły dziś stukać w klawiaturę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 27 gości