Moderator: Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ooo,to ja poczkam na drugą turę
Myszolandia pisze:Oooo Jupiiiiiii![]()
![]()
![]()
A kolor to moze ten brąz,bo znając życie Pit sie do tego dorwie ,wiec wiadomo co dalej
invictus hilaritas pisze:Mogę poczekać, nie śpieszy się
Jeżeli chodzi o klo- to taki jak na zdjęciu- brązowy to jest chyba
urwiniu pisze:To ja poproszę ośmiorniczkę i myszkę, kolor mi obojętny TygRychowi pewnie tym bardziej
No i czekam, że jak będzie większa płachta materiału i coś dla psa z wielką paszczą powstanie
juana pisze:urwiniu pisze:To ja poproszę ośmiorniczkę i myszkę, kolor mi obojętny TygRychowi pewnie tym bardziej
No i czekam, że jak będzie większa płachta materiału i coś dla psa z wielką paszczą powstanie
Twoje zadanie specjalne robi się właśnie w tym momencieWypchałam paszczę i wciągam gumkę w odnóża
Do tej dużej gumka szersza- kawałek był
Prawdopodobnie zobaczysz ją wcześniej, niż dostaniesz
![]()
Rysiek już nie ma kocyka...
urwiniu pisze:juana pisze:urwiniu pisze:To ja poproszę ośmiorniczkę i myszkę, kolor mi obojętny TygRychowi pewnie tym bardziej
Twoje zadanie specjalne robi się właśnie w tym momencieWypchałam paszczę i wciągam gumkę w odnóża
Do tej dużej gumka szersza- kawałek był
Prawdopodobnie zobaczysz ją wcześniej, niż dostaniesz
![]()
Rysiek już nie ma kocyka...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mogłabym tak więcej tych emotikonek wrzucić
Dzięki Juana
Aha ale szkoad mi, że Ryszardek nie ma kocyka
Duszek686 pisze:Aaale superowe![]()
![]()
Wszystko - kot i myszy i osmiornice![]()
Jeśli jeszcze można - to poprosiłabym jedną ośmiorniczkę brązową i dwie myszy - brązową i beżową
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość