Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 6:36 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

horacy 7 pisze:Część kotów które zabrałaś nie jest ze schroniska tylko od prywatnej osoby ,to 5 maluchów 2-3 miesięcznych.Rzeczywiście nie wiem co robisz dla kotów ze Szczytna ,mogę tylko się domyślać bo efekty są takie jak w innych schroniskach do których zagościłaś.I jeszcze jedno mój koci i psi dorobek jest dużo większy niż obserwujesz na wątku,są jeszcze inne wątki na dogo.Nie najważniejsza jest jednak ilość,chociaż u Ciebie tak bo sumiennie liczysz ,mnie by to nawet do głowy nie przyszło by liczyć wyadoptowane koty i psy.Szkoda ,że DT Smarti to Twój dorobek.

ze schroniska w Szczytnie do smarti pojechało 15 kotów.
A efekty są tylko w jednym schronisku, własnie w Szczytnie i to w efekcie Twojej, a nie mojej działalności.
NIestety Ty faktycznie nie jesteś w stanie tego zauważyć.
Schronisko w Zyrardowie ma się super i wydaje koty do adopcji z ucałowaniem ręki.
Psi dorobek mnie nie interesuje, bo licytujesz się ze mna na koty.
smarti to mój dorobek, bo ona nigdy by się o Was nie dowiedziała.

EOT. chyba że będziesz kontynuować jakieś bzdurne insynuacje względem mojej osoby.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 30, 2011 7:18 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

MalgWroclaw pisze:Nowy dzień. Bez piekiełek, mam nadzieję.
Co u kotów, Basiu?

Wlasnie.
Jakies dobre nowinki?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 30, 2011 7:21 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

I ja witam się porannie :)

A co z tym podbierakiem? Myślisz Basiu, że by się przydał? Może próbować go zdobyć?
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 7:22 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Podbierak jest dobry, ale najlepszy nie z siatką materiałową, tylko żyłkową. Jak mi się wydaje (być może się mylę :lol: ), u Was łatwiej o podbieraki z racji bliskości jezior i morza 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 30, 2011 7:34 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Dziewczyny może wiecie gdzie ten podbierak zamówić to zamówimy,bo na pewno się przyda.Oprócz kotów w schronisku inne bezdomne też czasem trudno złapać.Więc dla kogoś to wykorzystam.Dzisiaj nowy dzień. :)
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sie 30, 2011 7:35 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

horacy 7 pisze:Dziewczyny może wiecie gdzie ten podbierak zamówić to zamówimy,bo na pewno się przyda.Oprócz kotów w schronisku inne bezdomne też czasem trudno złapać.Więc dla kogoś to wykorzystam.Dzisiaj nowy dzień. :)

w jakims kocim sklepie,wędkarskim,na allegro...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 30, 2011 7:37 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Dziewczyny a może ktoś mógłby zrobić ogłoszenia dla kotów chociaż tej małej biało-burej dziewczynki,i kocura Grafita bo ja jestem zielona w tych sprawach. :wink:

horacy 7

Post » Wto sie 30, 2011 7:38 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

ASK@ pisze:
horacy 7 pisze:Dziewczyny może wiecie gdzie ten podbierak zamówić to zamówimy,bo na pewno się przyda.Oprócz kotów w schronisku inne bezdomne też czasem trudno złapać.Więc dla kogoś to wykorzystam.Dzisiaj nowy dzień. :)

Faktycznie, nawet na Allegro jest tego trochę. Tak na szybko patrzyłam to tylko z siatką, ale jak będę miała chwilę to pogrzebię po sklepach dla zwierząt.
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 7:39 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

horacy 7 pisze:Dziewczyny a może ktoś mógłby zrobić ogłoszenia dla kotów chociaż tej małej biało-burej dziewczynki,i kocura Grafita bo ja jestem zielona w tych sprawach. :wink:

Mogę na szybko zrobić Allegro :kotek:
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 7:40 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Zapytam się Renifera....
On jest dobry w wywszukiwaniu internetowych ofert różnych dziwnych rzeczy... a równocześnie sam wie co znaczy łapanie mówiąc delikatnie niechętnego kota. :roll:

Pan Andrzej z Górzna wspominał o innym urządzeniu i nawet obiecywał, że zakupi dla nas (w sensie dla Szczytna) coś takiego w Stanach...
Może uśmiechniemy się do niego i przypomnimy :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sie 30, 2011 7:40 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

po_prostu_kaska pisze:
ASK@ pisze:

Faktycznie, nawet na Allegro jest tego trochę. Tak na szybko patrzyłam to tylko z siatką, ale jak będę miała chwilę to pogrzebię po sklepach dla zwierząt.

Zaraz zapytam pewnego prof. od wedkowania.
Ma byc trojkatny czy okragly? Czy inny? Jaki duzy?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto sie 30, 2011 7:41 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Ło rany, ale i teksty trzeba napisać do ogłoszeń.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 30, 2011 7:44 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

meksykanka pisze:Ło rany, ale i teksty trzeba napisać do ogłoszeń.

Moge tylko dopilnowac poprawnosci jezykowej w tekstach juz napisanych :wink: :oops:

Dorota

Post » Wto sie 30, 2011 7:46 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

No tak, a kto przypilnuje poprawności logicznej i...
emocjonalno-płaczliwej?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 30, 2011 7:47 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

meksykanka pisze:Ło rany, ale i teksty trzeba napisać do ogłoszeń.

Oj trzeba Zosiu trzeba teksty pisać bo ja to taki nieudacznik jestem za co się wezmę to zepsuję .Więc może lepiej się nie biorę.

horacy 7

[poprzednia][następna]