[Łodź] szukam mlodego kotka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 21, 2011 18:31 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

Ooooojjj, widzę, że kotek już wybrany.
A miałam mojego malego łodzianina zaproponować- odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany...
Neo:
Obrazek

Wymagania standardowe.

U mnie mieszkają jeszcze dwie jego siostry- Strada i Fonia.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie sie 21, 2011 18:45 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

Na domek czeka w Łodzi m.in. mała Zuzia

Obrazek

i jej braciszek:

Obrazek
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie sie 21, 2011 20:28 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie sie 21, 2011 20:59 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

I mała bezimienna jeszcze znajdka:

Obrazek

viewtopic.php?f=13&t=131999&start=0

otka_a

Od: Czw cze 09, 2011 11:59

Post » Nie sie 21, 2011 21:37 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

tak jak pisalam, zakochalismy sie w Triszce:) czekamy na wizyte przedadopcyjna:)

judka13

Od: Nie sie 21, 2011 14:29

Post » Czw sie 25, 2011 9:47 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

z racji tego, ze nie wiadomo czy wizyta przedadopcyjna sie uda(wlascicielka Triszki nie moze znalezc osoby ktora sprawdzi warunki) ponawiam ogloszenie.Moze mialby ktos do oddania kotka ktory zauroczy nas swoja postacia?:)

judka13

Od: Nie sie 21, 2011 14:29

Post » Czw sie 25, 2011 9:51 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

ja mam kilka maluchów...
Z Torunia,ale zaprezentuję ...
becia_73 pisze:Czas na podsumowania i aktualizację naszych "ofert" :cry: :?

3 maluszki z piwnicy są obecnie rozparcelowane na dwa domy tymczasowe .
Chłopaki bury i biało czarny razem a dziewczynka biało bura osobno w innym dt.
Nadal poszukiwane są dla nich domy stałe, gdyż nie ma sensu ich kolejny raz przenosić na DT.
Oto one
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kolejne kurduple to maluchy z bazy tirów.

Wczoraj opiekun kotów zadzwonił,że jeden maluszek ciągnie łapkę za sobą.
Dziewczyny pojechały , bo akurat były na łapance niedaleko i co zastały...
Kotka w ciąży 8O i dwa pędraki (były trzy ale jeden znalazł ds)
Dwa maluchy i kotka pojechały do Fundacji .Kotka na zabieg i wraca na bazę to już postanowione -jest dzika i żyje tam od dawna . Nie mamy jeszcze pojęcia co z maluchami ...pierwotnie jechały tylko na oglad do weta i miały wrócić na bazę wraz z kotką... :(
Jednak żeby nie było zbyt łatwo , Pan który się opiekuje kotami wyjeżdza do sanatorium na dwa tygodnie więc nie zawieziemy tam kotów ,żeby nie głodowały... :(
Czyli dwa tygodnie koty zostaną w fundacji , odizolowane od reszty kociarni.
Postaramy się je ogłosić i jeśli w ciągu tych dwóch tyg ktoś się nimi zainteresuje to super ..a jak nie....wrócą na bazę..
Niestety nie jest to teren bezpieczny dla małych , żywych ledwo odrośniętych od ziemi pędraków.... :cry:
Ale w fundacji nie mamy ich gdzie zatrzymać a innej opcji nie mamy...

Dlatego proszę o pomoc.
Mamy dwa tygodnie a poźniej ... :( na serio nie mamy dla nich domów...

Mam tylko fotki z komórki, ale maluchy są super oswojone i ufne co jeszcze bardziej zmniejsza ich szansę na przeżycie tam gdzie obecnie żyją...

Obrazek
Obrazek
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw sie 25, 2011 9:54 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

A może wybierzcie się po prostu do łódzkiego schroniska na Marmurową. Kociąt tam jest niestety do wyboru, do koloru :cry:
ruru pisze:kolejne kocięta....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw sie 25, 2011 9:57 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

Judka13, podjedź do łódzkiego schroniska. Maluchów jest do wyboru, do koloru.
Ostatnio tafiły tam takie ślicznoty:

Obrazek

I spójrzcie trochę sercem, nie tylko oczami. Przecież nie liczy się tylko to, czy kitek jest ładny, czy ma zachwycające umaszczenie. Jak pokochacie, to nawet zwykły buras będzie dla was najcudowniejszy na świecie.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sie 25, 2011 10:03 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

Judka13, szczerze radzę.Weźcie dwa maluchy.Piszę szczerze, nie chodzi o mojego kota.Będzie w domu spokojniej, większy porządek, koty nie będą się nudziły i będzie można je zostawić same na wiele godzin.Jest takie piękne rodzeństwo z Łodzi.Zobacz, ile osób na forum chce się dokocić, najlepiej od razu dwa.Jedna kuweta, koszty utrzymania niewiele większe, a korzyści ogromne.Dla jednego malucha będziecie kotami, może być namolny, jak to dzieciak.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 25, 2011 10:22 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

ewar pisze:Judka13, szczerze radzę.Weźcie dwa maluchy.Piszę szczerze, nie chodzi o mojego kota.Będzie w domu spokojniej, większy porządek, koty nie będą się nudziły i będzie można je zostawić same na wiele godzin.Jest takie piękne rodzeństwo z Łodzi.Zobacz, ile osób na forum chce się dokocić, najlepiej od razu dwa.Jedna kuweta, koszty utrzymania niewiele większe, a korzyści ogromne.Dla jednego malucha będziecie kotami, może być namolny, jak to dzieciak.

Popieram.
Ja też chciałam jedną kotkę. Dziewczyna prowadząca domek tymczasowy przekonała mnie do dwóch ( kocurki, kastraty, bracia ) i jestem bardzo zadowolona, że się dałam przekonać :D .
Kuwetę mam jedną i oba kocury bezproblemowo z niej korzystają.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw sie 25, 2011 10:35 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

A ja wcale nie chciałam mieć kota.Umarł mój króliś po jedenastu latach i zdecydowałam,że żadnych zwierząt.Jak jednak miałam nie przygarnąć płaczącego na klatce malucha? Gutek okazał się Gucią.Kotka czyściutka, kochana,grzeczna, ale namolna do nieprzyzwoitości.Ciągle wymagała mojej uwagi,chciała się bawić, a kiedy zostawała sama w domu, nudziła się.Na szczęście posłuchałam mądrych ludzi, poszłam do lecznicy i przyniosłam burą Melę.Naprawdę, kiedy są we dwie ( przyznaję, rzadko) to ktoś, kto do mnie przychodzi pyta, gdzie mam koty.Mieszkanie ok.40m., dodam.Zostały same, kiedy pojechałam nad morze, znajoma przychodziła do nich raz dziennie, żaden problem.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 25, 2011 10:36 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

judka13 pisze:z racji tego, ze nie wiadomo czy wizyta przedadopcyjna sie uda(wlascicielka Triszki nie moze znalezc osoby ktora sprawdzi warunki) ponawiam ogloszenie.Moze mialby ktos do oddania kotka ktory zauroczy nas swoja postacia?:)

spójrz, proszę, w watek KAN i Maluchów w moim podpisie... z Radomska do Łodzi niedaleko.. dowieziemy.. :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sie 25, 2011 10:37 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

ewar pisze:Judka13, szczerze radzę.Weźcie dwa maluchy.Piszę szczerze, nie chodzi o mojego kota.Będzie w domu spokojniej, większy porządek, koty nie będą się nudziły i będzie można je zostawić same na wiele godzin.Jest takie piękne rodzeństwo z Łodzi.Zobacz, ile osób na forum chce się dokocić, najlepiej od razu dwa.Jedna kuweta, koszty utrzymania niewiele większe, a korzyści ogromne.Dla jednego malucha będziecie kotami, może być namolny, jak to dzieciak.

Popisuję się pod tym obiema rękami, to najlepsze rozwiązanie i dla opiekunów i dla kotów.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sie 25, 2011 10:43 Re: [Łodź] szukam mlodego kotka

Ja mam dwa takie maluchy szukające domów
Co prawda nie rude ale równie urocze i z super charakterami
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]