Handmade-Musujące Kule do Kąpieli-Zbieram zamówienia!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt sie 12, 2011 23:30 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

a czy taka mała łezka wystarczy na wanne taką niezbyt wielką
czy trzeba dodać więcej
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt sie 12, 2011 23:52 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

bettysolo, łezka to tylko na kąpiel stóp/dłoni. ja na wannę polecam dużą. więcej zapachu, więcej musowania, więcej składników odżywczych, więcej przyjemności ;)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob sie 13, 2011 0:00 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Ja w tym miesiącu mam lekki dół finansowy to zamówie trzy srednie ale jutro dam Ci znać jakie :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob sie 13, 2011 0:07 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

bettysolo, ok :). :1luvu:
zapisane :). czekam w takim razie na info jakie byś chciała kule :)

klauduska

Post » Nie sie 14, 2011 2:36 Re: Musujące Kule do Kąpieli - ręcznie robione !!

Danzig pisze:Algi to milutkie stworzonka. Uroczo wyglądają zapakowane w czerwone wstążeczki. Szkoda tylko, że są tak maleńkie - chwila relaksu z nimi to naprawdę ulotny luksus :) Słodko się pienią i niesamowicie pachną :1luvu: Coś świetnego :mrgreen: Już nie mogę się doczekać kąpieli w jednej z większych kul :1luvu: Algami zostały potraktowane dłonie, następnym razem stawiam na stopy w masażerze do kąpieli stóp :ok:

Masażer poszedł w ruch :mrgreen: W roli głównej - czerwona glinka, rozmiar średni :P Kuleczka mi się strasznie podobała, piękny zapach, solidne wykonanie, genialnie musuje :1luvu: Czego chcieć więcej? :spin2: Pokuszę się o relację zdjęciową, jeżeli uda mi się jakoś zgrać zdjęcia z mojej komórki - dlatego narazie nic nie obiecuje ;-) Słuchajcie, naprawdę warto zainwestować w taką kulkę, znaleźć wolną chwilę i naprawdę miło się zrelaksować :ok: A dodatkowo cel szczytny :arrow: :kotek:
Czeka mnie jeszcze kąpiel z dużą lawendową kulą, mrau :1luvu:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Śro sie 17, 2011 12:18 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Hopa, dla kogo miła kąpiel? :spin2:

Danzig

Post » Śro sie 17, 2011 13:05 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Danzig, dziękuję za podnoszenie :D

właśnie idę na pocztę wysłać paczki :)
--
ja wyjeżdżam na wakacje, wracam 07.09, ale cały czas można zamawiać, wszystkie zamówienia zrealizuję po powrocie [wtedy też poszerzę ofertę :mrgreen: ] !

klauduska

Post » Pt sie 19, 2011 8:22 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Moje kule tez doszły, niestety lawendowa mała i srednia w miazge rozbita,choc dobrze zapakowana.Zapachy super-wsadziłam na razie do szafki z posciela i ubraniami :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sie 19, 2011 9:01 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Do wanny i tak wrzucić można :mrgreen: Moja łezka też było nieco ukruszona, ale tylko ledwo co, średnia i duża całe :ok: Wczoraj miałam się wykąpać w lawendowej, ale tak mi żal ją rozpakowywać i zużywać, że narazie poczeka :lol: :ryk:

Danzig

Post » Pt sie 19, 2011 11:55 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Moje kule tez doszły, niestety lawendowa mała i srednia w miazge rozbita,choc dobrze zapakowana.Zapachy super-wsadziłam na razie do szafki z posciela i ubraniami :D

kurcze bardzo mi przykro, ze polamane przyszly :(. serio myslalam, ze juz lepiej sie zapakowac nie da, a tu widac PP zrobi wszystko, zeby rozwalic :(.
ale tak jak Danzig mowi, nadal mozna je wrzucic do wody. nie traca swoich skladnikow przez to, tylko oczywiscie juz nie wygladaja :(

klauduska

Post » Pt sie 19, 2011 12:05 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Ale i tak dla Ciebie zamusują :mrgreen:

Danzig

Post » Pt sie 19, 2011 12:08 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

PaniBerdine pisze:Kule rzeczywiście fajne :) Bardzo pachną, super musują i widać że klauduska nie szczędzi materiałów na budowę :) Tylko potem wannę trzeba szorować z tych składników odżywczych :P

Polecam :)

:D

klauduska

Post » Pt sie 19, 2011 12:21 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Mnie to wcale nie przeszkadza,przeciez i tak sie rozpuszcza w wodzie,ale teraz tak pieknie pachną,ze postanowiłam je schowac do szafki :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 21, 2011 12:48 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Komu komu Musujace Kule??

klauduska

Post » Wto sie 23, 2011 14:48 Re: Musujące Kule do Kąpieli - handmade! PRZYJMUJĘ ZAMÓWIENIA!!

Komu relax, komu odnowa skóry, komu mnóstwo przyjemności??

klauduska

[poprzednia][następna]