anulka111 pisze:caldien pisze:Wspaniałe wieści!
A jak Ty się z tym czujesz, Jaaana?
Nie pytaj jej ,tylko pisz ,ze dobrze robi![]()
Dokładnie

anulka111 pisze:caldien pisze:Wspaniałe wieści!
A jak Ty się z tym czujesz, Jaaana?
Nie pytaj jej ,tylko pisz ,ze dobrze robi![]()

anulka111 pisze:Prawdopodobnie jakies kolejne magiczne kocie oczy-ja sie nie nadaje do pocieszaniabo wiem ,ze kotce bedzie tma lepiej ,majac kumpla do zabawy-nie umialabym tak jak ty odchuchac kotkę ,a potem dac ja ds
![]()
Ja dzis w stresie zyje bo Gucio ma niedyspozycje ,ale idzie ku dobremu ,przed chwila zrobil male q miekkie ale juz uformowane ciut
jaaana pisze:anulka111 pisze:Prawdopodobnie jakies kolejne magiczne kocie oczy-ja sie nie nadaje do pocieszaniabo wiem ,ze kotce bedzie tma lepiej ,majac kumpla do zabawy-nie umialabym tak jak ty odchuchac kotkę ,a potem dac ja ds
![]()
Ja dzis w stresie zyje bo Gucio ma niedyspozycje ,ale idzie ku dobremu ,przed chwila zrobil male q miekkie ale juz uformowane ciut
To dobrze, że ciut lepiej - a wiadomo, od czego Gucio się rozwolnił?
Ja też nie potrafię oddawać. Wiem, że będzie miała lepsze warunki, ale ona tak mi ufa, czy zaufa też swoim nowym Dużym? Czy się dogada z braciszkiem?
jaaana pisze:Myślałam, że będę się cieszyć, gdy dla Uszatki znajdzie sie domek...
Kto mnie pocieszy?

jaaana pisze:Tylko czy się dziewczynka nie zestresuje za bardzo tą przeprowadzką...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości