Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Od kogo miałby być ten zwrot kosztów karmy i weta? Chyba od schronu, a to całkowicie nierealne. Szpitalik i testy też. Wg mnie odpada, niestety.
Zaznaczyłabym w pierwszym poście tu i na fb, że persik szuka dt i nie ma żadnej możliwości wsparcia, podobnie jak odpadają szpitaliki.
Liwia_ pisze:No to chyba sprawa jest w miarę prosta:
1. Musi znaleźć się ktoś, kto pokryje koszty leczenia
2. Jeżeli się znajdzie, persik powinien trafić do tego oferowanego dt (po jego sprawdzeniu), jeżeli byłby to dt do czasu znalezienia docelowego domu.
Szpitalik moim zdaniem odpada - no chyba, że byłby ktoś, kto by kota do tego szpitalika zawiózł i przejął kwestie płatności. W innym razie - nie widzę tej opcji, bo Ty chyba tego wziąć na siebie nie możesz.
Faflok pisze:Justyna, ja Ciebie proszę...
Jak tutaj przychodzisz marudzić to napisz chociaż konkretnie wszystkie fakty!
Gosia Frąc chce zapłacić za pobyt kota w szpitalu i diagnozę oraz leczenie.
Ja załatwiłam osobe która daje tymczas a jeśli kot z tego wyjdzie to zostanie u niej na stałe.
Więc gdzie lezy problem pytam się??
nawet mnie nie poprosiłaś o dane do potencjalnego tymczasu który jest potrzebny jak najszybciej bo kazda godzina się liczy tylko przychodzisz tutaj i smolisz dziwne notki o podobaniu się i nie podobaniu...
Zastanów się bo ja nie będę siedziała pół nocy przed komputerem i szukała rozwiązań dla twoich problemów a potem przeczytam że moje wypowiedzi Ci się nie podobają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson i 115 gości