Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 08, 2011 16:28 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Stefcia szłyszała jak Kasia muwiła Stefciu Stefciu Kasia była ó Ani na griló i była dzikósz bo nie gadała nic a nic Stefcia by poszła na taki glil bo Stefcia muwi dóżo a Kasia nic a nic

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon sie 08, 2011 20:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

A kiedy Kasia przyjedzie do Płocka, Stefcia wie?l
Ja się wreszcie wybieram na urlop, tydzień poodpoczywam, strasznie się cieszę, bo juz strasznie dawno nie wyjeżdzałam.
A teraz przedstawię Czarnego, co trochę jest niezadowolony, ale kochany bardzo:Obrazek
Wszystkie agentowe buzie całuję

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Wto sie 09, 2011 8:14 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

dokota pisze:A kiedy Kasia przyjedzie do Płocka, Stefcia wie?l
Ja się wreszcie wybieram na urlop, tydzień poodpoczywam, strasznie się cieszę, bo juz strasznie dawno nie wyjeżdzałam.
A teraz przedstawię Czarnego, co trochę jest niezadowolony, ale kochany bardzo:Obrazek

Agent Batman zwany Baciem Stefcia się cieszy i jeście nie pytala Kasi kiedy do cioci pojedzie

CatherineTheGreat

Post » Wto sie 09, 2011 8:32 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Bacio bardzo szykown i troche niezadowolony. Bardzo podoba mie się.
kap.klops.Laoś krówka

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto sie 09, 2011 9:30 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Bacio bardzo szykown i troche niezadowolony. Bardzo podoba mie się.
kap.klops.Laoś krówka

ohohohoho dwa agenty w szmonkingah Stefcia zahwycona a Agent Bacio ma taka czapeczkę i spiciaszte ószy jak Bacio Batman co to go Stefcia widziała w telewizorku

CatherineTheGreat

Post » Wto sie 09, 2011 12:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa

Stefcia Stopkową bózię całóje

A mojom? A mojom?
Inka trochę zazdrosna

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 09, 2011 15:49 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa

A mojom? A mojom?
Inka trochę zazdrosna

Inusiową terz

CatherineTheGreat

Post » Wto sie 09, 2011 15:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Patżą agenty tótej Stefcia woła

viewtopic.php?f=13&t=89268&start=705

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 10, 2011 8:43 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Hoho taka piękna dziewczynka pomarańczowa chociaż Chalinka piękniejsza.
U Jokota jest chłopaczek rudy z białym bez domku żadnego.
A jeszcze chcę powiedzieć że jest zimno i balkonik zamknięty, nudzi nam się.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro sie 10, 2011 13:43 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:

A mojom? A mojom?
Inka trochę zazdrosna

Inusiową terz

<hopssssssssa><hopsssssssa>
Moja Dórza prosi, rzeby żapytać Sztefólinka, czy Kasia jedzie na Kantansa
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sie 10, 2011 20:39 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

dokota pisze: A teraz przedstawię Czarnego, co trochę jest niezadowolony, ale kochany bardzo:Obrazek

Powiedzialaby Ania, ze on nieźle wku***ny jest hehehehe ;)

CatherineTheGreat pisze:

Stopka Stefcinkową tez :)

A Rudzielec Fruzi sie widzi bardzo :))) Taka cholera zadziorna :)) Stopcia to przerażona jest raczej i idzie zobaczyć czy jej nie ma... gdzie indziej :)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro sie 10, 2011 21:21 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Flortee pisze:
dokota pisze: A teraz przedstawię Czarnego, co trochę jest niezadowolony, ale kochany bardzo:Obrazek

CatherineTheGreat pisze:

chandle trwfaja Stefcia wie rze Kasia wpyha rudzinke do marcelinka

A Rudzielec Fruzi sie widzi bardzo :))) Taka cholera zadziorna :)) Stopcia to przerażona jest raczej i idzie zobaczyć czy jej nie ma... gdzie indziej :)

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 10, 2011 21:21 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Flortee pisze:

CatherineTheGreat pisze:

chandle trwfaja Stefcia wie rze Kasia wpyha rudzinke do marcelinka

CatherineTheGreat

Post » Czw sie 11, 2011 15:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

dzieńdobry

Ja tu przyszłam się przywitać bo ta duża, co się tu kręci, mówi że mam pakować manatki i będę mieszkać teraz w jakimś krakowie czy coś. I ze będę miała brata co tu u was czasem go można spotkać. Nie wiem co to jest to krakowo, ale mam nadzieje że tam mają muchy i myszki takie co mają takie coś w środku co się tego nie da wyjąć ale słychać gdzie myszka leci. Bo ja takie myszki to najbardziej lubię. A jak mam więcej i mi się nie pogubią, to sobie układam wszystkie razem, żeby tak ich więcej było i wtedy sobie myślę ale mam fajnie, tyle myszek, no no...

To idę już i tak sobie pomyśle jak to będzie w tym krakowie, duża mówi że tam nie ma psa, szkoda bo psy fajne sa można się schować pod psa i tam jest ciepło a jak są nudy to można na psa wskoczyć albo poganiać za nim i takie fajne majtające mają ogony. Ale widziałam zdjęcia tego mojego brata co tam ma mieszkac ze mną i chyba jest spoko koleś. Zeby tylko bawic sie chciał. No to idę.

PS. Duża mówi że to fajny wontek jest ale się go nie da czytać. Ja jej mówiłam że nie wszystkie koty takie są mądre jak ja i tak ładnie nie potrafią pisać ale to nie ich wina przecież i trzeba być miłym. Ja Czcionka jestem to wiem jak literki wyglądają i jak się pisze wyrazy, ale jak ktoś nie wie to co ma zrobić, nic nie pisać czy jak? No to pa.

Obrazek

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw sie 11, 2011 15:59 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

:ryk: no to super, Czcioneczko! życzymy Ci powodzenia i super zabawy w "krakowie"! :ok: :ok: :ok:

PS: I poucz trochę kumpla tych czcionek i ich składania w słowa i zdania... :twisted: (ciocia polonistka) :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

[poprzednia][następna]