Moderator: Estraven
mih pisze:Bacio bardzo szykown i troche niezadowolony. Bardzo podoba mie się.
kap.klops.Laoś krówka
CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa
Stefcia Stopkową bózię całóje
MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa
A mojom? A mojom?
Inka trochę zazdrosna
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa
A mojom? A mojom?
Inka trochę zazdrosna
Inusiową terz
CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa

Flortee pisze:
Powiedzialaby Ania, ze on nieźle wku***ny jest heheheheCatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa
Stopka Stefcinkową tez
chandle trwfaja Stefcia wie rze Kasia wpyha rudzinke do marcelinka
A Rudzielec Fruzi sie widzi bardzo)) Taka cholera zadziorna
) Stopcia to przerażona jest raczej i idzie zobaczyć czy jej nie ma... gdzie indziej
Flortee pisze:
Powiedzialaby Ania, ze on nieźle wku***ny jest heheheheCatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:nie wszystkie ludzie som gupie. Trzeba być z takimi co nie som gupie to nie trzeba sie bedzie w ciemnościach chować tak Stopka Przyjaciołek uważa
Stopka Stefcinkową tez
A Rudzielec Fruzi sie widzi bardzo)) Taka cholera zadziorna
) Stopcia to przerażona jest raczej i idzie zobaczyć czy jej nie ma... gdzie indziej

no to super, Czcioneczko! życzymy Ci powodzenia i super zabawy w "krakowie"!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości