My właśnie jakieś 15 minut temu wróciliśmy ze spaceru Nocne Bronisława spacery jak nocne Polaków rozmowy hihi. Zapuszcza się coraz dalej, zwiewa kiedy go wołamy do domu, skacze po drzewach Mamy kota Komuś na sąsiednim osiedlu zaginął kot. Dziś widziałam ogłoszenia porozlepiane. Czarny, 7kilowy kocur kastrat.
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
Wyrobił się. I jego spojrzenie nie jest już takie przerażone i nieszczęśliwe.
Nasz wykładowca od filozofii powiedział nam kiedyś coś fajnego i w sumie bardzo prawdziwego, że: moralnie postępujemy nie wtedy kiedy robimy coś bo chcemy, tylko wtedy gdy robimy co właściwego wtedy gdy bardzo nam się nie chce. Mniej więcej jakoś tak, sens pewnie łapiesz tak więc wspaniale postąpiłaś, tym bardziej że nie było to dla Ciebie ani proste ani wygodne ani pożądane w tym momencie
jak powiedziała Panna Tyk:" to nie jest twoja wina, ale twoja odpowiedzialność" Panna Tyk była Czarownicą, a ja zapamiętuję słowa Czarownic to żadna moja dobra robota, albo coś tam innego po prostu Lucjan dostał czas na dojście do siebie, więc dochodzi a teraz przyszedł czas żeby odszedł do siebie
Ja też nie lubię tego maczku . Żeby przeczytać muszę cytować (a wykle strasznie ciekawam tych tajemnic ), no a jak daję wstecza, to forum przeskakuje na ostatnią stronę wątku i niestety trzeba szukać na ktorej stronie człek czytał
Współczuję rozbitego palucha, ale opis upojnej nocy bardzo mi się podobał
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.
ale tam w dole, z prawej strony jest taki powiększacz i można przeczytać co się chce w dowolnym rozmiarze ja po prostu nie przepadam za pisaniem na tematy okołolucjanowe i troche zmniejszam - wtedy mniejszy stres mnie nęka
a palec już się powoli goi , a dla tych co mają palce niezagojone pozwolę sobie zacytować twój bazarek dziurawcowy
Hmm a ja ten druczek odbieram i czuję jako coś co jest nie dokońca na temat więc nie chce zaśmiecać, ale chcę napisać, a na pw się nie nadaje zresztą jest po to żeby używać