Moderator: Estraven
moorland pisze:A to nie slyszalas? W maju chyba były ostatnie! Dlatego w takim kryzysie jesteśmyjutro jedzie jeden kot na kastracje- naszczescie fundacja nam skredytuje dopóki nie uzbierany pieniędzy.
moorland pisze:A to nie slyszalas? W maju chyba były ostatnie! Dlatego w takim kryzysie jesteśmyjutro jedzie jeden kot na kastracje- naszczescie fundacja nam skredytuje dopóki nie uzbierany pieniędzy.
Jarka pisze:moorland pisze:A to nie slyszalas? W maju chyba były ostatnie! Dlatego w takim kryzysie jesteśmyjutro jedzie jeden kot na kastracje- naszczescie fundacja nam skredytuje dopóki nie uzbierany pieniędzy.
Może ta nowa ustawa o ochronie zwierząt coś zmieni, o ile oczywiście ją uchwalą![]()
Na kastrację jedzie ten duży kocur, co tak smutno miauczy?
fuerstathos pisze:moorland pisze:A to nie slyszalas? W maju chyba były ostatnie! Dlatego w takim kryzysie jesteśmyjutro jedzie jeden kot na kastracje- naszczescie fundacja nam skredytuje dopóki nie uzbierany pieniędzy.
Dziewczyny - mamy kasę, co najmniej 10 tys chciałabym w tym roku przeznaczyć jeszcze na sterylki (ale najpierw muszę usiąść z "księgową" i policzyć pieniądze)
Jak są potrzeby cięcia, to można ciąć na nasz koszt. Jednak dopiero wróciłam z urlopu, muszę się z wetami poumawiać. Niech ktoś mi tylko da znać na pw lub na tel. 501 280 282, jakie są potrzeby, gdzie chcecie jeźdxić i kto będzie woził.
Wpływają też pieniądze z 1%. Niestety tylko nieliczne US podają na przelewie cel szczegółowy, a rozpiskę dostaniemy chyba we wrześniu.
Dajcie znać na pw, jakie macie bieżące potrzeby (nie jestem dziś w stanie przeczytać wątku)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 76 gości