Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:dobry pomysł, będzie sie czuł jak na obozie: niebo gwiażdziste nad głową... itd![]()
![]()
agakow82 pisze:z eustaszkiem sie fajnie mieszkajemy wspolne posilki , bawimy sie i spimy
Eustaszek jest fajny tylko troszke mu smutno bo jego duzi wyjechali.Nie rozumiem go bo przeciez nasi duzi sa fajni i my tez
Hania
mar9 pisze:agakow82 pisze:z eustaszkiem sie fajnie mieszkajemy wspolne posilki , bawimy sie i spimy
Eustaszek jest fajny tylko troszke mu smutno bo jego duzi wyjechali.Nie rozumiem go bo przeciez nasi duzi sa fajni i my tez
Hania
no Wasi Duzi są fajni ale on tęskni za Swoimi Dużymi, Ty też byś tęskniła Haneczko
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:z eustaszkiem sie fajnie mieszkajemy wspolne posilki , bawimy sie i spimy
Hania
no Wasi Duzi są fajni ale on tęskni za Swoimi Dużymi, Ty też byś tęskniła Haneczko
no tez bym tesknila
Hania
mar9 pisze:musicie być dobrzy dla Eustaszka, żeby mu było mniej smutno w oczekiwaniu na powrót Dużych
wiem, że tacy będziecie więc z góry buziaczki Wam posyłam![]()
![]()
Eustaszkowi też
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:musicie być dobrzy dla Eustaszka, żeby mu było mniej smutno w oczekiwaniu na powrót Dużych
wiem, że tacy będziecie więc z góry buziaczki Wam posyłam![]()
![]()
Eustaszkowi też
![]()
![]()
Ciociu my kochamy eustaszka
Juz dzisiaj przyjezdzaja jego duzi , eustach sie bardzo cieszy
Hania i Oktus
mar9 pisze:jak dobrze Was widzieć![]()
![]()
![]()
![]()
martwiłam się