1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lip 14, 2011 20:46 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Jest jeszcze opcja taka (optymalna i wymarzona), że Pani dozna olśnienia takiego jakiego ja onegdaj doznałam, ale sądząc po formie wypowiedzi, poziomie agresji i protekcyjnym tonie - szczerze wątpię.

Magilaina

Od: Pon paź 16, 2006 10:41

Post » Pt lip 15, 2011 9:06 Re: PILNIE ODDAM ŚLICZNEGO KOTKA!

sisteragent pisze:Na fb pytałam ludzi już naprawdę spory kawał czasu temu. Ale niestety odzew nikły. Dziś dopiero po umieszczeniu wszelakich ogłoszeń odezwała się znajoma kolegi prosząc o zdjęcia. A dosłownie minutkę temu sąsiadka była mówiąc, że jej matka jest CHYBA zainteresowana.Zobaczymy.

Pytanie retoryczne: Jeśli dowiedziała się o wyjeździe dzień przed, to dlaczego szukała domu dla kotka wcześniej?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lip 15, 2011 9:09 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Issey, też o tym pomyślałem.
Ogłoszenie było już dawno wystawione.
I co najciekawsze w ogłoszeniu było "do jutra" :roll: :roll:
ObrazekObrazek
Chcesz Nas lepiej poznać?? Kliknij na nasze zdjęcie.

Issa

Od: Wto lip 05, 2011 19:04

Post » Pt lip 15, 2011 9:16 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Zapraszam do tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=128306 pewnie niektórzy go podczytują. Aż miło poczytać i potrzymać kciuki :!:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro lip 20, 2011 20:05 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Witam,

Horacy sprawuje się doskonale- byłam zaskoczona, że tak szybko się zaklimatyzował. Jeszcze tego samego dnia łasił się do mnie jakby już dawno tu mieszkał. Oczywiście spał obok na mojej poduszce :)

Ma całkiem spory apetyt i zauważyłam, że uwielbia siedzieć w kuchni na parapecie i obserwować ulicę. Narazie przesyłam kilka zdjęć zrobionych telefonem, bo padły mi akumulatorki do aparatu. Rozumiem, że ma Pani prawo się martwić, ale jeszcze raz zapewniam, że zaopiekuję się nim jak najlepiej tylko potrafię.

Tak poza tym, czy on nie jest przypadkiem mieszańcem jakiejś konkretnej rasy? Sąsiadka dzisiaj stwierdziła, że wygląda jak "rasowy kocurek" :)

Jeden z maili od nowej właścicielki. Do każdego dołącza kilka zdjęć. Jak będę miała trochę więcej czasu prześlę tutaj kilka. Czyli jest zadowolony i ma się dobrze. To najważniejsze.
sisteragent

Post » Śro lip 20, 2011 20:10 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

sisteragent pisze:
Witam,

Horacy sprawuje się doskonale- byłam zaskoczona, że tak szybko się zaklimatyzował.
Jeszcze tego samego dnia łasił się do mnie jakby już dawno tu mieszkał. Oczywiście spał obok na mojej poduszce :)

Ma całkiem spory apetyt i zauważyłam, że uwielbia siedzieć w kuchni na parapecie i obserwować ulicę.
Narazie przesyłam kilka zdjęć zrobionych telefonem, bo padły mi akumulatorki do aparatu.
Rozumiem, że ma Pani prawo się martwić, ale jeszcze raz zapewniam, że zaopiekuję się nim jak najlepiej tylko potrafię.

Tak poza tym, czy on nie jest przypadkiem mieszańcem jakiejś konkretnej rasy?
Sąsiadka dzisiaj stwierdziła, że wygląda jak "rasowy kocurek" :)

Jeden z maili od nowej właścicielki. Do każdego dołącza kilka zdjęć. Jak będę miała trochę więcej czasu prześlę tutaj kilka.
Czyli jest zadowolony i ma się dobrze. To najważniejsze.

Super!
Jesli znajdziesz chwilkę, aby pokazać kocurka w nowym otoczeniu, byłoby świetnie :love: :kotek: :love:
Dziękuję i pozdrawiam :love:
Ostatnio edytowano Śro lip 20, 2011 20:11 przez KasiaF, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Śro lip 20, 2011 20:11 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

To czekamy :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 20, 2011 22:34 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Gibutkowa pisze:To czekamy :ok:

podłączam się!!! :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro lip 20, 2011 22:45 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Zlinczujcie mnie - nie wierzę nadal. I nadal chcę sie mylic okrutnie i przepraszac na kolanach. A póki co: srutututu pęczek drutu.

Magilaina

Od: Pon paź 16, 2006 10:41

Post » Czw lip 21, 2011 9:41 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Zastanawia też to cytuj, jak by z forum było, maile nie są wklejane w ten sposób, obym się myliła, ale ja nie wierzę.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 21, 2011 9:44 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Małgorzata bez Mistrza pisze:Zastanawia też to cytuj, jak by z forum było, maile nie są wklejane w ten sposób, obym się myliła, ale ja nie wierzę.

A to akurat żaden problem tak cytować.
Jak się zna trochę htmla to można zrobić wszystko, vide mój opis w cytacie :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lip 21, 2011 9:52 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Osobnik x pisze:wszystko można, tylko czy jest to standardem

Wiem że można, przykład powyżej, ja nie wierzę, obym się myliła, ale nie wierzę.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 21, 2011 16:17 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Magilaina pisze:Zlinczujcie mnie - nie wierzę nadal. I nadal chcę sie mylic okrutnie i przepraszac na kolanach. A póki co: srutututu pęczek drutu.

no ja niestety też nie :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lip 27, 2011 17:39 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

Nie mam zamiaru każdemu z osobna się tłumaczyć i dalej wysłuchiwać tych " Nie wierze, ściema" itd. Dlatego żadnych zdjęć nie będzie, bo znów będą głupie teksty o tym jakie to stare zdjęcia i różne tego typu podobne komentarze. Mam dość WAS i tego forum. Dlatego uprzejmie prosze o usuniecie mojego konta i nie ładowanie sie więcej w cudze życie. Nie macie swojego?

Żegnam.
sisteragent

Post » Śro lip 27, 2011 17:48 Re: 1.5 ROCZNY HORACY Z WROCŁAWIA SZUKA DOBREGO DOMU!

8O 8O

No czy wy dziewczyny nie macie swojego życia?
Ładujecie się z buciorami w życie tej biednej dziewczyny.
Wstydźcie się i ZNAJDŹCIE sobie jakieś zajęcie/przecież nie macie co robić z wolnym czasem.

Szkoda że biedna dziewczyna nie pomyślała że nikt nie interesuje się jej życiem tylko losem kota.
Napisała to normalnie jakby ktoś jej życie chciał zniszczyć.

I dostałyście kochane nauczkę/ karę - BRAK ZDJĘĆ.

Pozdrawiamy
Iza
Laki Luke :kotek:
ObrazekObrazek
Chcesz Nas lepiej poznać?? Kliknij na nasze zdjęcie.

Issa

Od: Wto lip 05, 2011 19:04

[poprzednia][następna]