KONIEC!!! kominy.czapki,ponczo (inne) dla Nero i Tofika

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 8:34 Re: KONIEC!!! kominy.czapki,ponczo (inne) dla Nero i Tofika

51 zł na operację Nero-przelew wysłany do meksykanki :ok: .
51 zł na DT dla Tofika który opłaca ewick ( ewick przekazała pieniądze na moje tymczasy :kotek: :ok: )

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lip 20, 2011 9:48 Re: KONIEC!!! kominy.czapki,ponczo (inne) dla Nero i Tofika

Jako, że u nas w domu, pod opieką cioci weliny pojawiły się dwa kocie maleństwa i potrzebne są pieniądze a to na odrobaczanie, a to na odpchlenie, szczepienie czy karmę i żwirek chciałabym przekazać zarobione na tym bazarku należne Tofikowi 51 zł na tymczasiki weliny. Ja sobie uzbieram, mam jeszcze co nieco na sprzedaż a kotkom trzeba pomóc już teraz.

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro lip 20, 2011 9:51 Re: KONIEC!!! kominy.czapki,ponczo (inne) dla Nero i Tofika

Dzięki ewick :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lip 20, 2011 12:12 Re: KONIEC!!! kominy.czapki,ponczo (inne) dla Nero i Tofika

Niestety, Renifer sprawdził konto, a Pani Szanowna już przesłała pieniążki na Nero, a Asia prosiła żeby je zostawić dla kociaków.
Trudno, będziemy musiały porozmawiać inaczej :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia]