DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2011 7:32 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Asiu zagladam,czytam .Niestety też się nie wyrabiam ze wszystkim. Więc nie zawsze piszę, ale śledzę działania i kciuki trzymam.
Czasu jak zwykle mało. :oops: A teraz jakby nawet mniej :roll: Złośliwość czasowa jakaś sie porobiła.
Nieustannie jestem duchem,jeśli to jakoś pomóc może :oops:
:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 13, 2011 9:08 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

teraz doszedł jeszcze jeden problem :? Znajomy gdzie mam parkę kotów na "lokatorskim" jak mówię na to,leży na OIM-ie w stanie bardzo ciężkim;jeśli,nie daj boże umrze,koty najprawdopodobniej będą musiały wrócić do mnie-tylko gdzie??? nie wiem czy rodzina uwzględni to,że zapłacone mam do końca roku :roll:
zasrany lajf :evil: :evil: :evil: :evil:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro lip 13, 2011 9:12 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Tylko kciuki mogę potrzymać by się wszystko ułożyło. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lip 13, 2011 9:22 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

horacy 7 pisze:Tylko kciuki mogę potrzymać by się wszystko ułożyło. :ok: :ok: :ok:

wiem,ze tyrudno. Bo martwienie się na zapas jest specjalnoscią wielu z nas. Ale ułoży sie powolutku wszystko. Asiu ,nie zadreczaj sie za mocno.
Będzie ok.Zobaczysz :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 13, 2011 9:37 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Mam nadzieję bo tylko to mi pozostało....
teraz inna sprawa-jak się podrzuca allegro cegiełkowe? co tam trzeba robić? ja nie mam zielonego pojęcia o czymkolwiek więc może ktoś mądry mi to wyłoży jak blondynce 8)

J.D.

Post » Śro lip 13, 2011 16:19 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:Mam nadzieję bo tylko to mi pozostało....
teraz inna sprawa-jak się podrzuca allegro cegiełkowe? co tam trzeba robić? ja nie mam zielonego pojęcia o czymkolwiek więc może ktoś mądry mi to wyłoży jak blondynce 8)

Asiu allegro się nie podrzuca :)
dodaj je sobie może do podpisu na miau, ja dodałam rano do wydarzenia na fb :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 13, 2011 16:45 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

O, dzięki Kocie za podpowiedź o tym podpisie...
Bo mnie to zupełnie do głowy nie przysżło :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 13, 2011 17:36 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

meksykanka pisze:O, dzięki Kocie za podpowiedź o tym podpisie...
Bo mnie to zupełnie do głowy nie przysżło :oops:

o teraz juz coś wiem :oops:

J.D.

Post » Śro lip 13, 2011 17:52 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

7 cegiełek wylicytowano - mam nadzieję, że podobnie jak ja, osoby, które zaangażowały się w pomoc pieskowi, puściły w obieg tę informację i wysłały do swoich znajomych, etc...
Starać się trzeba :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 13, 2011 22:38 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

meksykanka pisze:7 cegiełek wylicytowano - mam nadzieję, że podobnie jak ja, osoby, które zaangażowały się w pomoc pieskowi, puściły w obieg tę informację i wysłały do swoich znajomych, etc...
Starać się trzeba :ok:

No jasne :ok: na fb wysłałam do 1500 osób mam nadzieję, że chociaż połowa połowy pomoże :)

Edit: coś się ruszyło :) :) teraz trzeba utrzymać wydarzenie w ruchu-codziennie udostępniać i zapraszać znajomych(bo codziennie jakiś nowy znajomy nam dochodzi) :ok:

CatAngel

Post » Czw lip 14, 2011 0:50 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

udostępniać tzn.wpisywać coś na wydarzeniu czyjak? bo ja ciemna :oops:

J.D.

Post » Czw lip 14, 2011 11:36 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:udostępniać tzn.wpisywać coś na wydarzeniu czyjak? bo ja ciemna :oops:

Jak wejdziesz w wydarzenie to pod tytułem jest takie coś
Wezmę udział · Udostępnij · klikaj w Udostępnij

CatAngel

Post » Czw lip 14, 2011 11:45 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

no juz znalazłam i gdzie udostępniać? na tablicy znajomego czy gdzie? Gosia litości :oops:

J.D.

Post » Czw lip 14, 2011 11:55 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:no juz znalazłam i gdzie udostępniać? na tablicy znajomego czy gdzie? Gosia litości :oops:

Kliknij tylko udostępnij i pojawi Ci się wydarzenie na Twojej tablicy i na stronie głównej Facebooka także wszyscy je zobaczą :) (ja jestem na FB to dam Ci znać czy je widzę :) jak udostępnisz :)

CatAngel

Post » Czw lip 14, 2011 12:10 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

aaaaaaaaaaaaaa,teraz poniał ja jak pokaże się u mnie to jest i na głównej-tak?
edit:udostępnione :D

J.D.

[poprzednia][następna]