Moderator: Estraven

terenia1 pisze:Bardzo pilnie potrzebny transport na dziś w godzinach popołudniowych z Sosnowca do Będzina - może ktoś da radę
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Bardzo pilnie potrzebny transport na dziś w godzinach popołudniowych z Sosnowca do Będzina - może ktoś da radę
Przekleję bo strona się zmieniła a to baaaardzo ważne
kingusiak pisze:Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Bardzo pilnie potrzebny transport na dziś w godzinach popołudniowych z Sosnowca do Będzina - może ktoś da radę
Przekleję bo strona się zmieniła a to baaaardzo ważne
ja pojade.
mar_tika pisze:Jeszcze jedno
BRAKUJE!!
Jedzenia mokrego dla kociąt(są puszki tylko te co Piotr zostawił ),ale po tej karmie było podejrzenie sraczek.Suchego dla kociąt!!!!
Kończy sie jedzenie dla dorosłych.Konczy się żwirek .Nie ma worków na śmieci.Nie szmat na posłania.
Ogólnie jest nie wesoło.
kingusiak pisze:jutro dopoludnia znowu mam kupe roboty. sprubuje przerzucic rzeczy z KP do schronu, ale nie wiem na ktora godz tam dotre.
mar_tika pisze:Adopcje:
Lolisa ,Mamuśka i hmmm
Pręgowany Kocurek ok. 7 mies, pręgowana koteczka ok. 5 mies, Pędzel, czarno-biała kotka ,czarno biały Kocurek, czarno –biały Kocurek, dwa świerzbiki, dwie pręgowane puchatki i chyba 2 lub 3 czarne kocurki. Powiem szczerze zamieszałam się bo maluchy biegają w tą i spowrotem .Maluchów na adopcjach jest 12 lub 13
wolontariusz pisze:Jeszcze kilka dni i wracam do "pracy",,,, czytam jak walczycie i ile pracy Was to kosztuje - WIELKIE DZIEKI!!!!!
No i czemu nikt nie wstawi fotek z nowej adopcji z drzewami, o ktore prosze od miesiaca???
Mam nadzieje ze juz pracownicy schronu zalatwili konary drzew???

terenia1 pisze:mar_tika pisze:Adopcje:
Lolisa ,Mamuśka i hmmm
Pręgowany Kocurek ok. 7 mies, pręgowana koteczka ok. 5 mies, Pędzel, czarno-biała kotka ,czarno biały Kocurek, czarno –biały Kocurek, dwa świerzbiki, dwie pręgowane puchatki i chyba 2 lub 3 czarne kocurki. Powiem szczerze zamieszałam się bo maluchy biegają w tą i spowrotem .Maluchów na adopcjach jest 12 lub 13
Loliśka dorosła tri ma obróżkę
mamuśka dorosła ma obrózkę
mała koteczka pręguska ma obróżkę
2 czarnuszki w boksie były razem
2 świerzbiki z klatki
2 kociaki od mamuśki która wróciła na wolność
2 buraski takie większe z boksu
kocurek burasek większy
Pędzelek
mi wychodzi 13 kotów - trzeba wszystkim założyć obrózki z numerkami, i połączyć to z książeczkami zdrowia. i zrobić spis na adopcjach z numerami kociaków bo faktycznie przy tej latajacej szarańczy mozna oczopląsu dostać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 37 gości