Moderator: Estraven
Cammi pisze:Marszałek - może komuś?
otwarła się puszka pandory
co by ratować mojego psa - wrabiają go w ojcostwo

pluskwa6 pisze:brązowobiali pisze:Tweety pisze:dla przypomnienia, wiem, że wakacje i to rozleniwia ale kotów ci u nas dostatek i potrzeby swoje mają. Dlatego też proszę o zgłaszanie się kto wspomoże pluskwę6 w przygotowaniach a potem obecnością na kiermaszu 31.07 w Cabinet Secret?
Proszę, otwieram listę:
1. Pluskwa6
. Annazoo
. Kocuria
. brązowobiali
/Tweety, wislackikot, my chwilowo, bo już tego dnia wyjeżdżamy na urlop/
Do tego popytajcie krewnych i znajomych królika o fanty do niespodziewanych niespodzianek, wystarczy, że każdy da tylko jedną ale wartościową rzecz. Może macie znajomych, którzy prowadzą knajpy i dadzą wejściówkę dla dwojga na piwo lub kawę z szarlotka na ciepło, może ktoś prowadzi sklep z galanterią, gadżetami, sportowy, z biżuterią, AGD itp i może coś przeznaczyć a my głośno i oficjalnie podziękujemy z wymienianiem adresu sklepu itp
Do boju, kochani, koty nie mają wakacji, niestety. Zwłaszcza, że od dr Dudy przyszły rachunki na ...3700ale bez rozpiski na razie nie wiem za co aż tyle
PRZYPOMINAM O NASZYM BAZARKU 31LIPCA, wszystko j/w
wistra pisze:Klatkę odwiozłam na kociarnię. Tam, skąd ją wzięłam.
Lutro - to Tobie zależało na klatce. Ja mam trochę zajęć i nie mogę w jednej chwili rzucić wszystkiego i jechać zawieźć komuś coś. Może ja bym mogła, ale kierowcą i posiadaczem auta jest mój chłopak, który równie dobrze może odmówić zawiezienia mnie o niewiadomej godzinie w niewiadome miejsce.
Dobra rada dla wszystkich. Szanujmy swój i innych czas. Wczoraj straciłam 3h czekając na jakąś informację za co dziś czeka mnie maks godzina snu.
Bardzo dziękuję, że pożyczyliście klatkę i przepraszam, że tak długo.
Misja wykonana, 4 jajka w Małopolsce mniej![]()
Jutro wieczorem pewnie wypuszczę burasa, klatka pewnie przed weekendem wróci do Toszy.
miszelina pisze:Ten robal to pewnie owsik albo glista. Ostatnio Mea takiego zwymiotowała.
Co do odrobaczenia, ja osobiście optuje za flubenolem lub pyrantelum, to dla malucha delikatne jest. Ale teraz bym odczekała, bo za duzo chemii naraz. Moze za 7-10 dni. Tylko pilnuj, zeby teraz kupkał, bo rozkładajace sie robale niefajne sa.
A moze on ma wzdecia? Espumisan dla niemowlat mógłby pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, kota_brytyjka, louccan, luty-1 i 59 gości