Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Kociarnia odbita. Szczególy opowie Gosik. Koty zaniedbane kosmicznie, w domu ponoć hmm delikatnie ujmując skromne warunki i hmm nieład.
Koty siedzialy na jakiś półkach gołych.....Szczęściowo powycinane......cześciowo kołtuny. Strasznie zabiedzona nędza.
Wygląda na to, że 3 młodsze to efekt nieudanych transakcji.......
Ponoć zostały tam jeszcze 2. Chyba wychodzące - bo jeden poszedł/bywa/mieszka w piwnicy....
Edzina pisze:Ta kobieta nie sprzedałaby tych kotów skoro są w takim stanie...
A co z tymi dwoma co zostały? Nie będzie ich rozmnażać?
J.D. pisze:Sorki dopiero zrobiłam przelew bo moje footra "podprowadziły" mi tokena
Neigh pisze:J.D. pisze:Sorki dopiero zrobiłam przelew bo moje footra "podprowadziły" mi tokena
Bo taki token to się super turla po podłodze.......też to kiedyś przechodziłam:-)
J.D. pisze:Neigh pisze:J.D. pisze:Sorki dopiero zrobiłam przelew bo moje footra "podprowadziły" mi tokena
Bo taki token to się super turla po podłodze.......też to kiedyś przechodziłam:-)
super to ja się turlałam żeby go znależćcholera- za w trenerów osobistych robić mi tu będą
wyraz oczu zaś przypomniał mi jedną prostą prawdę:..."Zostawione-zagubione"
Neigh pisze:Pewnie będzie. Może dwa jej nie przerastają, albo przeniesie hodowlę do piwnicy......
Neigh pisze:J.D. pisze:Sorki dopiero zrobiłam przelew bo moje footra "podprowadziły" mi tokena
slifkowa pisze:Poza tym (nie czytalam calego watku..) moze ktos mi w 2 slowach wytlumaczyc skad ta cala mistyfikacja, ze koty sa kupowane prywatnie i docelowo do Jednej osoby?
moze to utrudnic nam (Azylowi) szukanie im domku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, puszatek i 41 gości