Moderator: Estraven
Annazoo pisze:Czy na bazarek będą interesujące:
1) Kartki stereoskopowe tzw. magiczne oko, 7 sztuk, z 1995r.
2) Kartki pocztowe z Paryża sprzed lat trzydziestu, 61 sztuk, na niektórych samochody i ludzie w ubraniach z przełomu lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych
3) Kartki pocztowe z Rzymu a w szczególności z Watykanu, jedna z Castelgandolfo, gdy JPII przebywał tam po zamachu.
?
Przeleżały się w domowych archiwach i są wyłącznie do "miecia". Jeśli sądzicie, że ktoś mógłby być zainteresowany, to je przyniosę.
gerardbutler pisze:ojej bardzo mi przykro.
zobaczcie co znalazlam na gumtree.............nie ma to jak wydanie domowej kotki na wies.przynajmniej jest wysterylizowana
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z296542280
Tweety pisze:dla przypomnienia, wiem, że wakacje i to rozleniwia ale kotów ci u nas dostatek i potrzeby swoje mają. Dlatego też proszę o zgłaszanie się kto wspomoże pluskwę6 w przygotowaniach a potem obecnością na kiermaszu 31.07 w Cabinet Secret?
Proszę, otwieram listę:
1. Pluskwa6
. Annazoo
. Kocuria
. brązowobiali
/Tweety, wislackikot, my chwilowo, bo już tego dnia wyjeżdżamy na urlop/
Do tego popytajcie krewnych i znajomych królika o fanty do niespodziewanych niespodzianek, wystarczy, że każdy da tylko jedną ale wartościową rzecz. Może macie znajomych, którzy prowadzą knajpy i dadzą wejściówkę dla dwojga na piwo lub kawę z szarlotka na ciepło, może ktoś prowadzi sklep z galanterią, gadżetami, sportowy, z biżuterią, AGD itp i może coś przeznaczyć a my głośno i oficjalnie podziękujemy z wymienianiem adresu sklepu itp
Do boju, kochani, koty nie mają wakacji, niestety. Zwłaszcza, że od dr Dudy przyszły rachunki na ...3700ale bez rozpiski na razie nie wiem za co aż tyle
Kocuria pisze:pytanie praktyczne.
27 listopada odbędzie się w borsuczku kolejny jarmark rękodzieła, gdzie afn będzie miał swoje stoisko, jak już miał na dwóch poprzednich edycjach. oprócz rzecz jasna wkładu rękodzielnego w stoisko fundacji, chciałabym też wystawić trochę swoich wyrobów 'na swoje konto' - czyli na oddzielnym stoisku. czyli, po ustaleniu z szefową inicjatywy - potrzebna byłaby osoba, która zaopiekuje się stoiskiem fundacji, rzecz jasna z moją pomocą, bo pewnie stoiska będą sąsiadowały.
jeśli nie znajdzie się chętny, to ja się tym zajmę - ale to spora okazja zarobku (i nie tylko) dla mnie jako rękodzielniczki, więc byłabym bardzo wdzięczna, jeśli mogłabym liczyć na to, żeby ktoś z was mi przy organizacji tego pomógł.
niestety, zadeklarować muszę się teraz, bo popyt na stoiska jest dziki i skłębiony.
ładnie proszę?
pluskwa6 pisze:Kocuria pisze:pytanie praktyczne.
27 listopada odbędzie się w borsuczku kolejny jarmark rękodzieła, gdzie afn będzie miał swoje stoisko, jak już miał na dwóch poprzednich edycjach. oprócz rzecz jasna wkładu rękodzielnego w stoisko fundacji, chciałabym też wystawić trochę swoich wyrobów 'na swoje konto' - czyli na oddzielnym stoisku. czyli, po ustaleniu z szefową inicjatywy - potrzebna byłaby osoba, która zaopiekuje się stoiskiem fundacji, rzecz jasna z moją pomocą, bo pewnie stoiska będą sąsiadowały.
jeśli nie znajdzie się chętny, to ja się tym zajmę - ale to spora okazja zarobku (i nie tylko) dla mnie jako rękodzielniczki, więc byłabym bardzo wdzięczna, jeśli mogłabym liczyć na to, żeby ktoś z was mi przy organizacji tego pomógł.
niestety, zadeklarować muszę się teraz, bo popyt na stoiska jest dziki i skłębiony.
ładnie proszę?
jak coś na mnie możesz liczyć

Tweety pisze:dla przypomnienia, wiem, że wakacje i to rozleniwia ale kotów ci u nas dostatek i potrzeby swoje mają. Dlatego też proszę o zgłaszanie się kto wspomoże pluskwę6 w przygotowaniach a potem obecnością na kiermaszu 31.07 w Cabinet Secret?
Proszę, otwieram listę:
1. Pluskwa6
2. Annazoo
3. Kocuria
4. brązowobiali
.
.
/Tweety, wislackikot, my chwilowo, bo już tego dnia wyjeżdżamy na urlop/
Do tego popytajcie krewnych i znajomych królika o fanty do niespodziewanych niespodzianek, wystarczy, że każdy da tylko jedną ale wartościową rzecz. Może macie znajomych, którzy prowadzą knajpy i dadzą wejściówkę dla dwojga na piwo lub kawę z szarlotka na ciepło, może ktoś prowadzi sklep z galanterią, gadżetami, sportowy, z biżuterią, AGD itp i może coś przeznaczyć a my głośno i oficjalnie podziękujemy z wymienianiem adresu sklepu itp
Do boju, kochani, koty nie mają wakacji, niestety. Zwłaszcza, że od dr Dudy przyszły rachunki na ...3700ale bez rozpiski na razie nie wiem za co aż tyle

Kinga Warmijska pisze:Na Kocimskiej wszystko w porządku, tylko burasy w cat roomie lubią dać sobie po razie.
Od czwartku jest u mnie Myszka
młodziutka, baaardzo proludzka (mruczy, gdy tylko zobaczy człowieka), strasznie miziasta kotka, która jakiś czas temu przybłąkała się na podwórko przy ulicy Kochanowskiego. Już wysterylizowana, będę szukać dla niej domu. Szkoda, że bardzo nie lubi innych kotów, na które okropnie fuczy i warczy ....
Aha, Sara już też po sterylce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, kocidzwoneczek, kota_brytyjka i 80 gości