Śliczna , puchata lalunia.

Niestety nic nie doradzę, nigdy nie miałam do czynienia z takim maleństwem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cynamon i wanilia pisze:ładnie zareagował na antybiotyk, wieczorem oklapł ale Asia donosi że od rana grandzi
zobaczymy co dziś u weta
a u nas jeszcze jedno kocię... Lilian, ma 2-3 tygodnie. czy taki maluch często robi kupę? siku rano wypompowałam ale kupki nie
pogrzało nas chyba, wczoraj cały dzień obrabiałyśmy maluchy zamiast zająć się robotą![]()
schronowy maluchno nie, co za malenstwosliczne! schroniskowiec czy jakos inaczej do was trafilo?
cynamon i wanilia pisze:schronowy maluchno nie, co za malenstwosliczne! schroniskowiec czy jakos inaczej do was trafilo?
April, Ja-Ba, czy maluch nie wygląda jak Bonitka? jest z Konwaliowej, tam żyje jakaś niewysterylizowana kotka perska lub mix podobno - jak dla mnie to młody ma taki sam ryjekdziś kupy nie było i jest problem z jedzeniem, za cholerę gnojek nie chce butelki, niemal na siłę wlewam.
Pawełek i Roni mają te robale, które prawie zabiły Wanilę jak była malutka. Roniemu oprócz śliny zatyka się też nos ropą i cały czas ma problemy z połykaniem. i gorączkę.
Gomezio nie ma gorączki ale jest osowiały i nie ma w ogóle apetytu, nawet strzykawką nie jesteśmy w stanie go nakarmićmam nadzieję, że to kwestia tych robali, w kupie oocyst nie było widać co prawda. lek w każdym razie też dostał, jutro druga dawka. za to Roni ze strzykawki ładnie je... Pawełek ma sraczkę i najwięcej robali ale jest najżywotniejszy. słodka kuleczka taka
Ramirez do nas wrócił, ma się dobrze...
cdn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości