K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 08, 2011 8:32 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

j3nny pisze:
Jafusia pisze:U nas niestety pojawiła się luźna koopka ;( i u mamuśki i u 2 dzieci :( jak nie urok to....
:roll:

Poza tym zapraszam do obejrzenia https://www.facebook.com/media/set/?set ... 1580576102
:D

może mi ktoś podpowiedzieć? ostatnio sobie dałam radę w końcu po ciężkich bojach, ale teraz już nie pamiętam jak...
w tym albumie z facebooka nie mogę nic zrobić, ani skomentować, ani polubić, mogę tylko udostępnić. co i gdzie trzeba kliknąć, żebym mogła skomentować zdjęcie?

Mnie się wydaje że musisz mieć właściciela albumu w znajomych ;)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt lip 08, 2011 8:42 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

j3nny pisze:i jeszcze druga sprawa, tak jak kiedyś wspominałam mam trochę gadżetów na kiermasz/bazarek, głównie książki, ale nie bardzo mam kiedy i gdzie podrzucić. na razie leżą i czekają, jakby ktoś chciał przejąć, to proszę o info.

no to najlepiej przyjść z tym na bazarek 31 lipca do Cabinet Secret :ok: :ok: :ok: :ok:

jeśli absolutnie nie dasz rady to proszę o info na PW to się jakoś umówimy na deal
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt lip 08, 2011 8:44 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

jej siostra pisze:jutro wieczór idę do kociarni. Co powinnam wiedzieć?

Wiekszych zmian nie ma (nowy regulamin wisi).
Nowe koty w cat-roomie, nieco wycofane. Ryjek miziany wystawia brzuszek.
Kali uwielbia zabawy wedka z piórkiem, Lolek woli laserek i podgryza po palcach w zabawie. Mea cudnie mruczy.
Katka, jak to Katka, podgryza i sie bawi, Gil nieco wycofany - Gil NIE LUBI Felixa, trzeba mu dać winstona albo whiskas.
Syntia u weta.

Na kwarantannie Tolek wystraszony, nie wychodzi z budki, je tylko whiskas i lubi suche.
Fretka cudna miziaczka.
Dziczka czarna nad Tolkiem, przestraszona, ale nie agresywna. Raczej sie ukrywa.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lip 08, 2011 9:03 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

pluskwa6 pisze:
j3nny pisze:i jeszcze druga sprawa, tak jak kiedyś wspominałam mam trochę gadżetów na kiermasz/bazarek, głównie książki, ale nie bardzo mam kiedy i gdzie podrzucić. na razie leżą i czekają, jakby ktoś chciał przejąć, to proszę o info.

no to najlepiej przyjść z tym na bazarek 31 lipca do Cabinet Secret :ok: :ok: :ok: :ok:

jeśli absolutnie nie dasz rady to proszę o info na PW to się jakoś umówimy na deal

Jeżeli będziesz miała chwilę, to może spisz autorów i tytuły? Wrzuciłoby się zajawkę, co będzie.
Ja mam 2 kubki z kotami i dziwne ozdoby z zielonych piórek które miałam wystawić na bazarku, ale nie miałam kiedy.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt lip 08, 2011 9:12 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

pluskwa6 pisze:

na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiem czy będę, pewnie będę wiedzieć parę dni przed
tytuły pospisuję
dzięki!
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pt lip 08, 2011 9:16 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

kasumi pisze:
j3nny pisze:
Jafusia pisze:U nas niestety pojawiła się luźna koopka ;( i u mamuśki i u 2 dzieci :( jak nie urok to....
:roll:

Poza tym zapraszam do obejrzenia https://www.facebook.com/media/set/?set ... 1580576102
:D

może mi ktoś podpowiedzieć? ostatnio sobie dałam radę w końcu po ciężkich bojach, ale teraz już nie pamiętam jak...
w tym albumie z facebooka nie mogę nic zrobić, ani skomentować, ani polubić, mogę tylko udostępnić. co i gdzie trzeba kliknąć, żebym mogła skomentować zdjęcie?

Mnie się wydaje że musisz mieć właściciela albumu w znajomych ;)

kurczę, chyba coś w tym jest
dzięki :)
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pt lip 08, 2011 9:43 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

pluskwa6 pisze:Dobra, piszę co następuje:
jest bazarek 31 lipca w niedzielę i będziemy robić - jak dobrze pójdzie - cyklicznie takie eventy
i tak jak mówiłam, liczę na Wasze zaangażowanie - w promocję, w organizację gadżetów i wymyślanie wszelkiego typu ulepszeń oraz Waszą obecność na samym evencie - miejsce jest przestronne, jasne i fajne;
ja skontaktuję się z osobami, które do mnie pisały, żeby nie było (brązowobiali, mahob i annazoo) :-D

.............

Ja mam parę drobiazgów z biżuterii, które mogę przekazać na bazarek. Ale 31 lipca mnie nie będzie. Wyjeżdżam z Krakowa. Mogę te fanty przekazać komuś (pluskwa6? ktoś inny?) wcześniej.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lip 08, 2011 9:48 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

mahob pisze:
pluskwa6 pisze:Dobra, piszę co następuje:
jest bazarek 31 lipca w niedzielę i będziemy robić - jak dobrze pójdzie - cyklicznie takie eventy
i tak jak mówiłam, liczę na Wasze zaangażowanie - w promocję, w organizację gadżetów i wymyślanie wszelkiego typu ulepszeń oraz Waszą obecność na samym evencie - miejsce jest przestronne, jasne i fajne;
ja skontaktuję się z osobami, które do mnie pisały, żeby nie było (brązowobiali, mahob i annazoo) :-D

.............

Ja mam parę drobiazgów z biżuterii, które mogę przekazać na bazarek. Ale 31 lipca mnie nie będzie. Wyjeżdżam z Krakowa. Mogę te fanty przekazać komuś (pluskwa6? ktoś inny?) wcześniej.

ja mogę przejąc tylko proszę o info co jak gdzie kiedy
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt lip 08, 2011 10:33 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z284204688

Zaginęła biało-ruda szczupła prawie 2-letnia kotka na ul Lubomirskiego 27 Kontakt 795082302 lub 508985982. Czeka nagroda.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 08, 2011 10:39 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Basia odbyla pierwszy dyzur samodzielnie :) Bez wiekszych problemów.
Tylko Tosia coś nie chce jeść, zwróćcie na nia uwage w weekend!
Obrazek

miszelina

Post » Pt lip 08, 2011 12:10 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:
jej siostra pisze:jutro wieczór idę do kociarni. Co powinnam wiedzieć?

Wiekszych zmian nie ma (nowy regulamin wisi).
Nowe koty w cat-roomie, nieco wycofane. Ryjek miziany wystawia brzuszek.
Kali uwielbia zabawy wedka z piórkiem, Lolek woli laserek i podgryza po palcach w zabawie. Mea cudnie mruczy.
Katka, jak to Katka, podgryza i sie bawi, Gil nieco wycofany - Gil NIE LUBI Felixa, trzeba mu dać winstona albo whiskas.
Syntia u weta.

Na kwarantannie Tolek wystraszony, nie wychodzi z budki, je tylko whiskas i lubi suche.
Fretka cudna miziaczka.
Dziczka czarna nad Tolkiem, przestraszona, ale nie agresywna. Raczej sie ukrywa.

Dzięki. miszelino :D

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pt lip 08, 2011 12:51 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:Oczywiście chodzi o Syntie :mrgreen:
Panna na kociarni naprawde miała juz dość siedzenia klatce. Obstawiam, ze wiekszość jej problemów jest o podłozu stresowym, mam nadzieje, ze w domu jej sie polepszy.

znaczy ktoś z darłowa adoptował kota aż z krakowa? nie żeby mi to przeszkadzało, choć za królową kociarni będę tęsknić :oops: ale czemu z tak daleka? :mrgreen: i co z transportem?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt lip 08, 2011 13:06 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Kocuria pisze:
miszelina pisze:Oczywiście chodzi o Syntie :mrgreen:
Panna na kociarni naprawde miała juz dość siedzenia klatce. Obstawiam, ze wiekszość jej problemów jest o podłozu stresowym, mam nadzieje, ze w domu jej sie polepszy.

znaczy ktoś z darłowa adoptował kota aż z krakowa? nie żeby mi to przeszkadzało, choć za królową kociarni będę tęsknić :oops: ale czemu z tak daleka? :mrgreen: i co z transportem?

Bliżej nikt jej nie chciał :evil:
Obrazek

miszelina

Post » Pt lip 08, 2011 13:59 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:Bliżej nikt jej nie chciał :evil:

Bliżej za dobrze znana ;)

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Pt lip 08, 2011 14:18 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

A jak dziś Giluś?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]