Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Mój Kmicic na starość (15lat) zrobił się rudy, choć ma idealne wyniki. Ale faktycznie w lecie jest bardziej rudy![]()
Kiedyś mi wet mówił że często sierść rudzieje przy podwyższonym moczniku, ale powodów pewnie może być wiele.
Mała1 pisze:mb-inne koty niestety![]()
ona tam była tylko chwile, wróciła na noc do klatki
Mała1 pisze: Nie ma grubasia szczęścia, nikt się nią nie interesuje niestety![]()
a jeszcze ten chroniczny katar ludzi odstrasza![]()
Lola_ pisze:jako że do końca tygodnia wytępię tego świerzba i czas najwyższy szukać Azalce domu.. czy mogłabym prosić o pomoc w zrobieniu jej akcji ogłoszeniowej?
allegro spróbuję już zrobić sama ale może jeszcze gdzieś ktoś mógłby?
Azalka to kilkuletnia kotka, zabrana ze schroniska na początku kwietnia, zaszczepiona, wysterylizowana, odrobaczona
jest przecudną, uroczą kicią, miłą, łagodną, grzeczną i bezproblemową![]()
wskakuje na kolana przy każdej okazji i mrrruczy, w nocy śpi zawsze w nogach łóżka
na początku źle reagowała na moje koty, po upływie kilku tygodni (i sterylizacji) kochają się bardzo, śpią razem, myją się
lubi ganiać szczura i wydaje przy tym prześmieszne dźwięki, potem przybiega się pochwalić z wielkim szczurem w mordce
ma spory apetycikjest czyścioszkiem
fotki
dwie pierwsze (najładniejsze) nie mojego autorstwa jeszcze ze schronu, mam nadzieję mogą zostać wykorzystane do ogłoszeń![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 30 gości