Niniejszy bazarek przeznaczony jest dla kotków z katowickiego schroniska.
Bazarek będzie trwał do 15.07.2011. do północy.
Do każdej wylicytowanej rzeczy należy dodać koszt przesyłki w wys.5zł. (oprócz płaszczyka który jest ciężki i przesyłka będzie kosztować 7zł.)
ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
1.Spódniczka biodrówka Diesel, króciutka, taka do getrów, ciemnoszara z błękitnymi obszyciami, szer. paska 40cm. dł. 27cm., szlufki w kolorze khaki, zapinana na 3 dżety i jeden guzik, używana - stan b.dobry

Uploaded with ImageShack.us

Cena wywoławcza 10zł.
Cena Kup Teraz 15zł.
2. Brązowa bluzeczka w stylu 2w1, miły, wdzięczny materiał, rozciągliwy, szer. pod pachami 41cm., dł. bluzki od ramienia 58cm., dł. rękawa 56cm., w ogóle nie noszona - jest mi za duża

Cena wywoławcza 5zł.
Cena Kup Teraz 10zł.
3. Bluzeczka - motylek, czarna ze srebrnymi koralikami, wiązana na szyi i plecach, miseczki staniczka usztywniane rozmiar B, ogólnie rozmiar S, nowa, dostałam w prezencie, ale mi nie pasuje

Cena wywoławcza 8zł.
Cena Kup Teraz 15zł.
4. Czarna tunika H&M, koronkowa z podszewką, materiał nierozciągliwy, wiązana pod biustem, szer. pod pachami 48cm., pod biustem 46cm., dł. bluzki od ramienia 58cm., raz miałam ją na sobie, ale źle na mnie leży

Cena wywoławcza 5zł.
Cena Kup Teraz 10zł.
5. Biała letnia sukienka z cienkiego płótna z czarnymi lamówkami, ramiączka regulowane, szer. pod biustem 35cm. ale z tyłu wszyte są gumeczki, może się rozciągnąć nawet 10cm., dł. spódnicy 58cm., szer. dolnej krawędzi spódnicy 85cm, raz miałam ją na sobie

Cena wywoławcza 5zł.
Cena Kup Teraz 10zł.

6. Beżowa sukienka "szmizjerka" Esprit, zapinana na guziczki, płócienna, nierozciągliwa, rozmiar M, szer. pod pachami 43cm., dł. od ramienia 89cm., używana, stan b.dobry, wdzięczna rzecz, ale na mnie za duża, bu

Cena wywoławcza 10zł.
Cena Kup Teraz 15zł.

7. Wdzięczny dżinsowy płaszczyk Mexx, wiosenno-jesienny, kolor grafitowy, rozmiar 40, szer. pod pachami 50cm., dł. płaszcza od ramienia 96cm., dł. rękawa 65cm., zapinany na 4 guziki, z paskiem, z tyłu ma rozcięcie ok. 25cm. Fajny, prosty, elegancki, ale na mnie za duży

Cena wywoławcza 15zł.
Cena Kup Teraz 20zł.
Osobom które wylicytują bądź kupią rzeczy w opcji Kup Teraz wyślę na pw nr konta Niekochanych, na które należy wysłać pieniążki.
Rzeczy wysyłam pocztą.
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!