Nikt nie oczernia ciebie .Jednak każda z nas podsyłała tobie linki byś sama wyciagnęła wnioski. Przeczytałas je choć? Zapytałas Fredzioliny i innych dlaczego kota nie dali? zastanowiłas się czemu tak zbiorczo wszyscy protestują?
Jesteśmy tu dla kotów .To jest forum i każdy ma swoje zdanie. Może je wyrazić.Nie obchodzi mnie (z całym szcunkiem) że moje nie zgadza sie z twoim.Nie zamirzam chwalić ciebie,ze bez zastanowienia ,mając tyle linków z wątpliwościami, oddałaś kota. Nie jest ważny dla mnie twój majatek,rodzina,stan posiadania... Ważne,ze oddałaś kota mimo tylu zdań przeciwnych.Co prawda naszych.
Więc nie oczekuj,że my wpadniemy w zachwyt z tego powodu.
Skoro mogłaś kocię przetrzymać to po co sie tak spieszyłaś?
Dlaczego uważasz,że plotkujemy?Wyrażenie swej opinii to nie plotka. Nikt tego nie robił za waszymi plecami. Tylko jawnie, na forum wypowiadał swoje zdanie. Wiec nie wkładaj w nasze usta czegoś co nie zrobiłyśmy.
Mogłaś zajrzeć na nasze wątki i sprawdzić co robimy dla kotów.Sprawdzić naszą wiarygodność. A najważniejsze zastanowić się czy "coś w tym jest",że tyle osób odradza tobie pochopne oddanie kota.
Sprawdziłaś dom, zrobiłaś wizytę, będziesz mieć kontrolę nad mała,podpisałaś umowę...???Pojedziesz na poadopcyjną?
Nigdy, nigdy nie oddaję kota do domu jeśli mam jakie kolwiek wątpliwości. Nie po to je ratuję.
Prosze wyciagnij wnioski. Nie mamy patentu na nieomylność.Ale działalność JOOAŚKi jest mocno niejasna na forum. Wbrew pozorom nie każdy loguje sie tutaj by pomóc kotom.
Szkoda tylko,że nie wgłębiłaś się w temat. Wielka szkoda dla kota.