Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RudyiSrebrnyKot pisze:Śliczna jest!
paw pisze:mała miszkajest rozczulająca
i bardzo charakterystyczna
a kto tam jaszcze na tobie zalega oprócz niej i paciuni? głaski dla wszystkich, i dla ciebie też
![]()
Cammi pisze:szczerze mówiąc to mnie dziwi Twój post
to jest oczywiste, ze jak właczony - bo jak nie właczony to twarda decha a właczony to mieciutka, murucząca poduszka
i zamiast wypisywać tu niecne o kocie słowa cieszyć się powinnaś, że on nie sika na klawaiturę
wtedy żaden restart nie pomoże
Jola_K pisze:wycalowalam ja juz![]()
w zasadzie to mialabym do MM jedno pytanie
jak udalo sie jej ostatnio zmienic tlo pulpitu? znikad pojawil sie kotek - jeden, taki sam jak mamy w tle tu na forum, na forum jest ich sporo - jeden kolo drugiego, a ja mam jeden na caly ekran![]()
MM to wlasnie sprawila, ciekawe jak
zdjecia powyzej robilam wczoraj wieczorem, wiec sa ciemne i chyba nie widac, ze na pulpicie mam wlasnie takiego kota na jasnym tle
edit: chociaz nie, na tym drugim widac kota na pulpicieto MM dzielo
RudyiSrebrnyKot pisze:hi hiNieźle
....
.
Pobrała obrazek i zapisała, a później ustawiła jako tło pulpitu?... Hymmmm.
Skrótem klawiszowym się tego chyba nie da zrobić...
Jola_K pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:hi hiNieźle
....
.
Pobrała obrazek i zapisała, a później ustawiła jako tło pulpitu?... Hymmmm.
Skrótem klawiszowym się tego chyba nie da zrobić...
ja sie dlugo wptarywalam w tego kota zanim pojelam skad go znam![]()
nie probowalam tego robic ale mogla to zrobic jednym klawiszem - tzn. wskaznik mogl byc na kocie, nacisnela prawy i pozniej jakims trafem "ustaw tlo pulpitu"
(ja mam system po wlosku wiec musze przysiasc nad tym, by sie dowiedziec, ktora to komenda dokladnie.... a MM wiedziala, hehe)
paw, tylko ze ona popsuje a potem ja musze to prostowac![]()
ok, bo zaraz sie Cammi odezwe, popsuje w moim mniemaniu, ona sobie ustawienia pod siebie robi ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Majestic-12 [Bot], Myszorek i 12 gości