Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Za trochę ponad miesiąc wyjdzie tomik wierszydełek Inusi, ku chwale Agenta Psota.
moś pisze:Mary, raczej chyba twoich.Gratuluje
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Za trochę ponad miesiąc wyjdzie tomik wierszydełek Inusi, ku chwale Agenta Psota.
ooooooooooo
CatherineTheGreat pisze:Pozostaniemy przy wersji, że Inusi, jeśli można....
seidhee pisze:Menaszka melduje, że dziś mamy bardzo miły dzień bo Duża siedzi w domu i mamy otwarty balkonik i jest przyjemnie.
Co prawda Duża coś mówi że ma jakieś szwy w buzi i przykłada sobie lód ale ja zupełnie nie wiem, o co jej chodzi.
Menaszka
seidhee pisze:Wypytałam ją i okazuje się, że Duża poszła do lekarza żeby jej wyjęli ząb mądrości. Ciekawe czy teraz będzie mniej inteligentna.
Menaszka
mih pisze:Duża jest dość inteligentna bo wie, że trzeba mnie miziać nad ogonem i to jest miłe. Jak przez ten ząb przestanie, to moim zdaniem nie była to dobra decyzja..![]()
Jeszcze melduję, że agentka Wienia rozwija bardzo zdolności polowania na plastikowe myszki - robi skoki i piruety i fikołki oraz nauczyła Dużych bawić się patykiem na komendę.
kap.klos.Laoś

MaryLux pisze::kotek:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości