Piękny, widać, że dużo w ten lot wysiłku włożył

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewan pisze:ewaw pisze:Tak więc kociarze - trzymajmy się razem
![]()
![]()
![]()
![]()
tellma pisze:Dowiedziałam się kilka dni temu, że są osoby w moim otoczeniu, którym przeszkadza to, że zajmujemy się kotami. Przykre, prawda?
Ale nie mówmy już proszę o tym.
Pozdrawiamy wszystkich kociarzy
mpogorzelski pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=218189504888049
mar9 pisze:tellma pisze:Dowiedziałam się kilka dni temu, że są osoby w moim otoczeniu, którym przeszkadza to, że zajmujemy się kotami. Przykre, prawda?
Ja już dawno przestałam opowiadać o moich sierściuchach zarówno w pracy jak i w rodzinie, szkoda mi czasu i nerwów na kolejne tłumaczenie dlaczego to robię, każdy ma swoje priorytety, ja mam akurat takie i już
w sumie więc: kociarze wszystkich krajów łączcie się!
tellma pisze:mar9 pisze:tellma pisze:Dowiedziałam się kilka dni temu, że są osoby w moim otoczeniu, którym przeszkadza to, że zajmujemy się kotami. Przykre, prawda?
Ja już dawno przestałam opowiadać o moich sierściuchach zarówno w pracy jak i w rodzinie, szkoda mi czasu i nerwów na kolejne tłumaczenie dlaczego to robię, każdy ma swoje priorytety, ja mam akurat takie i już
w sumie więc: kociarze wszystkich krajów łączcie się!
Miałam do tego nie wracać. Napiszę tylko, że nie rozumiem co kogo to obchodzi, jak i co ktoś robi ze swoim życiem/wolnym czasem? Nie wiem, lepiej piwo pod budką pićChyba mniej by drżniło co niektórych.
A przecież to, co kociarze robią to nazywa się POMOC BEZDOMNY ZWIERZĘTOM.
Tylko, że fakt. Są tacy, którzy po prostu kotów nie cierpią. I nawet ich całkiem sporo.
Mówią, ze śmierdzą i roznoszą choroby, że jest ich za dużo i td. itp.
Co takiego mają w sobie te zwierzęta, że wzbudzają w ludziach takie skrajne emocje?
mar9 pisze:tellma pisze:Co takiego mają w sobie te zwierzęta, że wzbudzają w ludziach takie skrajne emocje?
może dlatego, że są charakterne, nie tak łatwo zdobyć ich miłość i zaufanie, ludzie wolą psy bo są uległe i poddane woli PANA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości