agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:wczoraj bylismy u lekarza i dzisiaj rowniez.kociaczki zdrowe![]()
nie maja juz kataru,nie maja zapchanych nochalkow,nie kichaja
, nie maja goraczki,ani szmerów nie slychac
bawia sie i moga nawet na balkon wychodzic
ale jeszcze jutro mamy przyjas tak na wszelki wypadek.
nie robilismt badania krwi bo lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby gdyz koty sa zdrowe/Hania jest juz tak zestresowana jak widzi igle ze nie chcielismy juz jej kluc .najprawdopodobniej byl to jakis wirus i chyba se zarazily ode mnie .
kupismy rowniez nowy transporterek
a zle wiesci z naszego zycia.............pech nas nie opuszczawlamali nam sie do piwnicy ukradli rower i pare narzedzi
no tak, jak już kotki wyzdrowiały to...
przykro mi, w poprzednim mieszkaniu też mi się włamywali do piwnicy, tutaj tego nie ma bo wejście do piwnic też jest zamykane, wejście do domu z domofonem, jest trochę bezpieczniej
my tez mamy wejscie do piwnicy zamykane i domofon i nie pomoglo przed zlodziejem
Marysiu myslisz ze mimo tego iz Hania i Oktus sa juz zdrowe powinnam jednak te badania krwi zrobic?
A dobrego masz weta? jeśli tak i on uważa, że badanie nie jest potrzebne to mu zaufaj, chyba, że czujesz, że coś nie tak z kotami wtedy możesz się uprzeć i zrobić to badanie, to Twoje koty i masz prawo im zrobić badania takie, jakie uważasz za potrzebne. Możesz też skonsultować to z innym wetem, tak żeby mieć pewność.