Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:No więc Ditrivec jest w witrynce - w tych szarych przegródkach - w kopercie ale są same tabletki - bez pudełka. Longer miał wczoraj wieczorem kupę całkiem normalną ale on je tylko suchy intestinal. Klimek też je tylko suchy intestinal ale oboje by bardzo chcieli mokrego a nie mamy bo to drogieKlimka na razie nie szczepmy - on musi isć na dokładniejszy przegląd i sprawa kup musi się lepiej wyjaśnić nie tylko zaleczyć na chwilkę.
Wczoraj był w KCh jakiś Pan z okolicy, któremu rudego kota przejechało bo był wychodzący i oglądał Rudiego-Patrysia (czy on był ciachany?) ale ostatecznie stwierdził, że na razie za wcześnie dla niego bo ciągle myśli (tęskni) o tamtym kocie (dla mnie to bez sensu). Odniosłam też wrażenie, że wolałby całego rudego. Dałam mu ulotkę i na wszelki wypadek zapisałam jego numer na końcu zeszytu uwag i jak będziemy mieć jakiegoś całego rudego kota to można dac mu znać.
Czy w KCh jest jakaś skarbonka/puszka - najlepiej o kocim charakterze - wystawiłabym se w pracy....?
Filomen pisze:Mara S pisze:No więc Ditrivec jest w witrynce - w tych szarych przegródkach - w kopercie ale są same tabletki - bez pudełka. Longer miał wczoraj wieczorem kupę całkiem normalną ale on je tylko suchy intestinal. Klimek też je tylko suchy intestinal ale oboje by bardzo chcieli mokrego a nie mamy bo to drogieKlimka na razie nie szczepmy - on musi isć na dokładniejszy przegląd i sprawa kup musi się lepiej wyjaśnić nie tylko zaleczyć na chwilkę.
Wczoraj był w KCh jakiś Pan z okolicy, któremu rudego kota przejechało bo był wychodzący i oglądał Rudiego-Patrysia (czy on był ciachany?) ale ostatecznie stwierdził, że na razie za wcześnie dla niego bo ciągle myśli (tęskni) o tamtym kocie (dla mnie to bez sensu). Odniosłam też wrażenie, że wolałby całego rudego. Dałam mu ulotkę i na wszelki wypadek zapisałam jego numer na końcu zeszytu uwag i jak będziemy mieć jakiegoś całego rudego kota to można dac mu znać.
Czy w KCh jest jakaś skarbonka/puszka - najlepiej o kocim charakterze - wystawiłabym se w pracy....?
skarbonki ma Jadzia,
trzeba przestawic chłopaków na normalne jedzenie i zobaczyć co się dzieje. jeśli sraczka to ditrivet a potem zdecydujemy czy szczegółowe badanie na lamblie czy co.
a kiedy Klimek by poszedł na przegląd?
Piotrek zostawi Renal suchy w chatce dla Mery.
mar_tika pisze:Mara, a ten pan przypadkiem nie był z Szopienic?Wczoraj takiemu panu odmówiłm adopcji Rudiego ponieważ jak sam stwierdził jest domem odpowiedzilnym.Na moje pytanie ,czy miał kota ,odpowiedziła że miał .A co się z nim stało?No wlasnie mu przejechało,no bo przecież tak się zdarza.A w sumie to miał być kot dla jego 6 letniej córki i ona będzie się nim opiekowała tak jak poprzednim
Mara S pisze:mar_tika pisze:Mara, a ten pan przypadkiem nie był z Szopienic?Wczoraj takiemu panu odmówiłm adopcji Rudiego ponieważ jak sam stwierdził jest domem odpowiedzilnym.Na moje pytanie ,czy miał kota ,odpowiedziła że miał .A co się z nim stało?No wlasnie mu przejechało,no bo przecież tak się zdarza.A w sumie to miał być kot dla jego 6 letniej córki i ona będzie się nim opiekowała tak jak poprzednim
Mówił, że mieszka koło KCh (i dlatego nas wypatrzył) a kot był wychodzący i zawsze wracał ale go przejechało kilka ulic dalej - na Małobądzkiej - ubolewał, że nie mógł ciała znaleźć bo ktoś je sprzatnął. Ten gość coś wspominał, że ma jeszcze 3 koty i wydawał się spoko. Ponadto jak zobaczył Klimka to uznał, że jak jego kotka jakaś tam, która żyła 25 latJesli masz możliwość to sprawdź ten numer tel. z zeszytu uwag i porównaj z tym, który dzwonił do Ciebie.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 20.06.-26.06.2011
20.06. pon. rano brak wie. MaraS.
21.06. wt. rano brak wie.Asia,Bogusia
22.06. śr. rano brak wie. Cookie
23.06. czw.rano Bona44 wie. Alienor
24.06. piat rano Teresa wie. Cookie
25.06. sob. rano brak wie. brak
26.06. niedz. Dorotka wie. Teresa
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.06.-19.06.2011
13.06. pon. rano Bona44 wie. Teresa
14.06. wt. rano Beatka wie.MaraS.
15.06. śr. rano Asia i Bogusia wie. MaraS.
16.06. czw.rano Małgosia, Wiesia wie. Cookie
17.06. piat rano Beatka wie. Teresa
18.06. sob. rano Cookie. brak
19.06. niedz. Dorotka wie. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 129 gości