Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:super-dzięki Aburacze![]()
![]()
![]()
dzięki też Sz.Kotu za kontakt do pani która...... zakochała się w Ciumci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pani jest z Wrocławia,a ja bardzo lubię domki z Wrocławia !!!
na dokocenie do kocurka,remont w mieszkaniu kończy się 1 lipca.
dlatego uprzejmie zapytowywuję Gibutkową czy miałaby ochotę udać się do pani na wizytę pa![]()
Gibutkowa pisze:JaEwka napisała że możemy iść razemOstatnio nam wyszło całkiem nieźle
A... te "kuwety" to pewnie ode mnie wysyłka pójdzie.
aburacze pisze:Dobry wieczór!
Gibutkowa wpadła na wspaniały pomysł dodania na początku ogłoszeń kociaków reklamy aukcji cegiełkowych. Wpisałem więc na Allegro kociaków linki do kliknięcia, które przenoszą do aukcji Promyka oraz Burasi i Milki. Zapomniałem o czymś (może jeszcze jest jakaś aukcja cegiełkowa a ja nie wiem)? Jest to świetna reklama, bo kociaki mają po 24h aż 100 wejść i 1 obserwatora. Dlatego reklamę umieściłem na samym początku. CatAngel mówi, że niektórzy po prostu wchodzą na takie aukcje zobaczyć zdjęcia kotków, więc niech najpierw obejrzą apel o cegiełkę![]()
http://allegro.pl/mlode-slodkie-kotki-s ... 72511.html
Myślę, że to nie wpłynie na wynik ogłaszania kociaków.
Adam
aburacze pisze:Dobry wieczór!
Gibutkowa wpadła na wspaniały pomysł dodania na początku ogłoszeń kociaków reklamy aukcji cegiełkowych. Wpisałem więc na Allegro kociaków linki do kliknięcia, które przenoszą do aukcji Promyka oraz Burasi i Milki. Zapomniałem o czymś (może jeszcze jest jakaś aukcja cegiełkowa a ja nie wiem)? Jest to świetna reklama, bo kociaki mają po 24h aż 100 wejść i 1 obserwatora. Dlatego reklamę umieściłem na samym początku. CatAngel mówi, że niektórzy po prostu wchodzą na takie aukcje zobaczyć zdjęcia kotków, więc niech najpierw obejrzą apel o cegiełkę![]()
http://allegro.pl/mlode-slodkie-kotki-s ... 72511.html
Myślę, że to nie wpłynie na wynik ogłaszania kociaków.
Adam
CatAngel pisze:smarti podeślesz mi link do Promysia bo mi zaginął![]()
smarti pisze:CatAngel pisze:smarti podeślesz mi link do Promysia bo mi zaginął![]()
proszsz bardzo
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 151 gości