Bardzo się cieszę!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lacia pisze:Państwo szukający kota z Leszna viewtopic.php?f=13&t=128838&p=7591401#p7591401 chcieliby zaadoptować Wenecjęna pw podaje ruru mój numer tel. proszę o szybki kontakt w sprawie transportu kotki..
ruru pisze:No to szukamy transportu do LESZNA
albo do WROCŁAWIA bo stamtąd mogłaby kicia być przechwycona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jest też ewentualna możliwość transportowa
za zwrot kosztów paliwa- w łikend![]()
![]()
smarti pisze:jestem bardzo szczęśliwa że Państwo zdecydowali się na Wenecję!!!![]()
![]()
![]()
zdecydowanie bardziej potrzebuje domku niz moja jednooka Ciumcia..i Ciumcia życzy Wenecji szczęśliwego,beztroskiego i długiego życia u Państwa![]()
żal mi tylko Adasia-też ślepy biedaczek![]()
smarti pisze:dziewczyny-przekażcie dalej plizogonia pisze:Kochane-i ALARM![]()
![]()
![]()
![]()
dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:
OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C.lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Z.) PODAJCIE DALEJ
Gibutkowa pisze:Czyżby ten sam koleś od adopcji szczeniaków?
horacy 7 pisze:Dziewczyny miałam dzisiaj okropny telefon w sprawie adopcji kotki z woj.Lubuskiego.Facet chciał by kotka przesłać przesyłką,jak powiedziałam ,że to żywe zwierzę i coś takiego nie wchodzi w gre ,odpowiedział ,że to i tak kot do walk.Nie wiem czy to głupi kawał czy rzeczywiście koty są przynętą dla psów.Końcówka tel .komórkowego ......221.Jestem wstrząśnięta.
ruru pisze:No to szukamy transportu do LESZNA
albo do WROCŁAWIA bo stamtąd mogłaby kicia być przechwycona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jest też ewentualna możliwość transportowa
za zwrot kosztów paliwa- w łikend![]()
![]()