Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KarolinaLUNA pisze:Acha- jeszcze w sprawie tego co napisałam o tym, że kot może miauczeć w ogródku i pobudzić sąsiadów..... Chodziło mi raczej o aspekt prawny. I o to czy sąsiedzi nie zaskarżą mnie np.o znęcanie się nad zwierzętami lub o zakłócanie ciszy nocnej....Nie należę do osób, które lubią spory. Wolę się dogadać jeśli to możliwe tak by obie strony były zadowolonea najbardziej kot
KarolinaLUNA pisze:Może za kilka lat jak jego dzieci podrosną siatka już nie będzie konieczna
KarolinaLUNA pisze:inga.mm- właśnie wczoraj powiedzieliśmy sąsiadowi, że zrobimy ogrodzenie z siatki żeby jego ogródek był bezpieczny...z kolei on nie jest zadowolony bo nie będzie miał jak kosiarki targać na swoją część- do tej pory targał przez nasz ogródekNa dodatek wpadł na pomysł żebyśmy kota uwiązali na naszym terenie....w życiu tego nie zrobiłabym- więc ogrodzenie będzie.No i szczerze......miałabym dziką satysfakcję kiedy mój kot będzie odgrodzony a u niego nadal będą ślady zwierzaka...wiem, wiem...okropna jestem
![]()
![]()
P.S.
Może za kilka lat jak jego dzieci podrosną siatka już nie będzie konieczna
KarolinaLUNA pisze:inga.mm- właśnie wczoraj powiedzieliśmy sąsiadowi, że zrobimy ogrodzenie z siatki żeby jego ogródek był bezpieczny...z kolei on nie jest zadowolony bo nie będzie miał jak kosiarki targać na swoją część- do tej pory targał przez nasz ogródek![]()
KarolinaLUNA pisze:Na dodatek wpadł na pomysł żebyśmy kota uwiązali na naszym terenie....
inga.mm pisze:a czy możesz cyknąć zdjecie sąsiada taszczącego kosiarkę?
Chyba polepszyłoby to humor wszystkim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, włóczka i 108 gości