Moderator: Estraven
Amarylis pisze:Od godziny jest u mnie maleństwo od Toszy:
https://picasaweb.google.com/116639515860276927345/Malenstwo?authkey=Gv1sRgCJTmk9HPqZaZKA&feat=directlink
Zjadło trochę mleka dla kociąt ze strzykawki i kotka je wylizujeJak gęste powinno być takie mleko (na opakowaniu nic nie ma o tym jak je robić)? I ile powinien taki maluch go zjadać?
miszelina pisze:kosma_shiva pisze:dzisiaj ok. 16.30 bede na kociarni, poniewaz ma przyjsc pan fotograf. Sprawa jest taka, ze moja firma (jeszcze) organizuje piknik organizacji OPP 15. czerwca i chca zrobic wystawe zdjec jak sie pracownicy udzielaja.
Pic na wode, ale niech im bedzie.
To weź swoje bazarki i pudełko
queen_ink pisze:Potrzebuję pomocy w łapaniu kotów na moim osiedlu, a dokładnie pomocy transportowej z Prokocimia na kociarnię w czwartek wieczorem i w niedzielę wieczorem, bo są sterylizacje na piątek i poniedziałek. Planuję łapać od 19,-20, bo to przy kościele i wcześniej nie ma sensu). Czy może mi ktoś pomóc?
Dymitr na razie został w KV, ma mocno strzaskaną łapę (prawdopodobnie do amputacji) i tyle płynu w brzuchu, że na RTG nic prawie nie widać
Tosza pisze:Dzwoniła Amarylis od "mojego" malucha. Maluch ma prawdopodobnie ropień na grzbiecie. Spędził dobę w renomowanej lecznicy i i "zgodnie z zaleceniami lekarza nie wymagał ani żadnych zabiegów, ani leków". Ponieważ jest w stanie ogólnie dobrym, a ropień jest otwarty, zajmę się nim jutro po południu. Ale swoje zdanie mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Blue i 63 gości