Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 19:41 Re: Obiad z Komandosem

Hej chopaki - tu Nikita...wicie co ...ja też lubiem lody. Lubiem zlizywać je od Dużej - ona mi czensto daje a Duży potem tak dziwnie patrzy i siem pyta czy ona ma naprawdę zamiar po mnie tego loda zjeść....No ona zje :mrgreen:

dzisiaj jest tak goronco...Duża nas na dwór z Zulusem nie puściła, że niby za gorąco...co ona wie :!: Lezymy wienc dziś na kafelkach jak zdechlaki i ledwo pikamy...Poza tym u Dużej Dużej jest Salem na kilka dni i on fczoraj na dworze na nas nafurczał...świnia nie kot bo z pazurami do nas i zembami...Pamir tak nie robił...trensknimy za Pamirem :cry:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon cze 06, 2011 19:53 Re: Obiad z Komandosem

no goronco żem cały dzień w kuchni przesiedział z tego fszystkiego, loda bym zjad ale żem mjał znowu sraczkem i Duża mje michem przewaliła suche i suche ona myśli, że ja na tym ujadem no

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon cze 06, 2011 20:18 Re: Obiad z Komandosem

sera żem zjadła, Morf mje pobił ale żem też go walła. No.
Morfinka
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon cze 06, 2011 20:18 Re: Obiad z Komandosem

No, lody lody to tesz jest muj pszysmak, ale że jest goronco to nie chce mi sie jeść nic..
Dziś wieczorem było stado Durzych, troche sie bałem bo nie wjedziałem co chcom zrobić. A oni siedli i zaczeli jeść te smaczne ciasta co w niedziele Durze moje upjekli. Bajzel się narobił i poszli a moje Durze jak flaki siedzom zmenczone..

Poszłem sobie na balkon, razem s Durzom lerzymy i sapiemy..

Oh Nikita, Zulus moji ziomale, myślem o Was stale, wstajem o tszeciej i Was szukam a Durze som ftedy bardzo złe. Ale z jakiego powodu som złe? Kto zna otpowjeć??

Emir ziom, a morze kiedyś wymyślom lodowy intestinal - specjalnie dla Ciebje? A morze ta Durza co jest na Wsypie Ci coś smacznego i zdrowego pszywjezie?

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Pon cze 06, 2011 20:47 Re: Obiad z Komandosem

fszyscy mnie o żarciu gadacie, kiedyś jak żem był postawny i brzuch mię leżał na podłodze elegansko a jak to żem ponczka se wzioł ze stołu , Duża mie go zabrała i położyła na inny talerzyk, do młodej Dużej pszyjszła koleżanka i zaczęła tego mojego ponczka jeść, Duża jej że tego ponczka Emir nagryz na to ta dziefczyna powiedziała ja tam siem po Emirku nie brzydzem, bo kto by siem po kocie brzydził chyba nienormalne jakieś
Morf nie daj siem kumpel babie one lejom, żarcie nam zjadajom i tyle z nich pozytku, że zliścia w pysk dostaniesz
Pamir Duża z wyspy to mię kocyk, albo nowom miskę pustom :!: przywiezie :evil: a mogłaby jakiegoś wypaśnego fast fooda

PearlRain

Post » Wto cze 07, 2011 10:31 Re: Obiad z Komandosem

Duża od wczoraj łazi z nosem przy ziemi, kupy żem nie zostawił nigdzie ale żem siad brudnym tyłekjem na dywan i smród żem zostawił, niech coś ma ode mię nie? :mrgreen:

PearlRain

Post » Wto cze 07, 2011 10:58 Re: Obiad z Komandosem

nie ma to jak persi glucior w kłakach :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: Fuksio
krynia08

Post » Wto cze 07, 2011 11:19 Re: Obiad z Komandosem

Fuks napisz coś o sobje, skond siem wzięłeś, jakich masz Dużych i fszystko o sobie plaskaty brachu, zdjencia moja Duża wstawi :ok:
Emir

PearlRain

Post » Wto cze 07, 2011 11:22 Re: Obiad z Komandosem

jezdem z szopy od kozy a teraz zrobilem siem panisko i gryzem wszystko Fuksio zbój
krynia08

Post » Wto cze 07, 2011 11:26 Re: Obiad z Komandosem

jezdem kot wega bo lubiem ponczki i chlebek z masłem , miensko i ryba jest fuj ,kofam tylko kulki persiana, inne som ble ,lubiem zagryzać mojom kulyżanke Mrusie bo jestem wredota , lapiem jom w nocy bo ona jest niewidoma, jezdem ładny i muszom mnie kochać za to
krynia08

Post » Wto cze 07, 2011 11:29 Re: Obiad z Komandosem

kozem żeś mjał?, mię kiedyś Duża kupowała mleko od kozy bo lubiem mleko, to żeś mjał wypas z tom kozom

PearlRain

Post » Wto cze 07, 2011 11:35 Re: Obiad z Komandosem

a mnie kazali spać z kozom w szopie,jak ona śmierdła, duża ogoliła na łysola, bo wyglondł jak capa broda, a jak byłem u wetka na tym goleniu, tom jom całom osr.....ze straszku, bo koza mnie nie golila ino becała stale, ino slabo słyszał bo w uszach jakieś robaki mniał
krynia08

Post » Wto cze 07, 2011 11:42 Re: Obiad z Komandosem

Fuks kurde szacun wielki za osra**e weta, ja zafsze z liścia albo zembamy wetowi siem odpłacam za pomoc :lol: to z tom kozom mjał ześ przerypane kumpel, każ Dużej zdjencie wysłać do mojej to każę jej wstawić, żebyśma wiedzieli jak wyglondasz
Emir

PearlRain

Post » Wto cze 07, 2011 11:49 Re: Obiad z Komandosem

wyslalem jak spałem bo byłem chory po kozie ,a drugie jak sobie wnusia krzesło zabrałem
krynia08

Post » Wto cze 07, 2011 11:50 Re: Obiad z Komandosem

Obrazek

Fuks po zabraniu od kozy i ogoleniu
Obrazek

Fuks teraz

PearlRain

[poprzednia][następna]