Zapomniałam napisać, ze od kilku dni mamy drzwiczki już we wszystkich krytych kuwetach. Koty, idąc za przykładem Erwina swobodnie już z nich korzystają. A żwirku nadal jest pełno. Choć muszę przyznać, że widzę niewielką poprawę. Jakiś czas temu zakupiliśmy bańki dla kotów. Dziewczyny boją się fruwających baniek, Juniorzy są zafascynowani tym, co fruwa wokół nich. Zdjęcia mam tylko w komórce, więc nie będę straszyć ich jakością.
Strasz!!! Proszę. Strasz!!!! Uwielbiam patrzeć jak koty bawią się bańkami. Astuś bawi się najchętniej. Wygląda jakby klaskał. Bańki mi się niestety skończyły. Chętnie popatrzę na Twoje.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja od wielu lat się tak ścinam i sobie bardzo chwalę
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.