A tutaj na zdjęciach oczywiście Uszek (Uszatek), pozdrawia Was ze spacerku Nauczyliśmy się chodzić w szeleczkach i teraz podziwiają nas inne koteczki zazdrośnie
[/url]
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego - zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain
Mały kocurek jest już zdrowy widzi na oba oczka , od początku był w najlepszym stanie. Niestety z oczkami jego siostrzyczek nie tak fajnie chociaż i tak poprawa jest bardzo duża. Jedna kotka prawdopodobnie już zawsze będzie tylko reagowała na światło ale normalnie nie będzie widzieć. Druga siostrzyczka będzie widziała na jedno oczko. dziewczynki wciąż są leczone.
Nie wróciła ale jest takie ryzyko bo bardzo atakuje kotkę rezydentkę. Na wszelki wypadek wznowiłam ogłoszenie. Mam nadzieje, że kotki się dogadają, prawdopodobnie w sobotę będzie spotkanie z Ryśką , mam nadzieję , że uda się coś zaradzić.
Wszystkim kotkom FZL dodałam ogłoszenia na tablica.pl, olx.pl i bielskocity.pl. Oczywiście najwięcej wyświetleń ma persik (proponuję zrobić wszystkim kotkom przedłużanie futra, będą miały większe powodzenie, haha ).
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego - zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain
Pilnie potrzebujemy klatki kenelowej dla kociej rodzinki z piwnicy , w której panuje katar. Matka jest dzika . Nie mamy za co teraz jej kupić , może ktoś z okolicy mógłby pożyczyć na czas odchowania kociaków ? Rodzinka potrzebuje spokojnego azylu jaki miałaby w klatce. Matka się bardzo stresuje , boimy się , że porzuci maluchy, nie chce do nich wracać, dziś już musiały być dokarmiane butelką. Jeden umarł, maluszki mają 3 dni.
Ostatnio edytowano Czw cze 09, 2011 0:22 przez _bubu_, łącznie edytowano 1 raz